Samen met onze klanten en hun kinderen maken we de regio gezonder

Klantdag FC Emmen

Als partner van FC Emmen werken we samen aan een gezonde en vitale regio. Dit doen we door interactieve workshops, inspirerende netwerkbijeenkomsten en onze vitaliteitstoelen in het stadion. Uiteraard kunnen we dat niet zonder onze klanten. Daarom nodigden wij hen en het gezin graag uit voor onze gezellige klantdag in het stadion van FC Emmen. Hier konden de kinderen voetballen met de selectie van deze eredivisie voetbalclub en gaven commercieel directeur Ben Haverkort en assistent-trainer Casper Goedkoop een kijkje in de keuken. Robert Jan Knook, nieuwslezer bij ANP en regelmatig te horen op de grote nationale radiozenders was de dagvoorzitter. 

Partnership FC Emmen

Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van ‘Naoberschap United’ is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij onze samenwerking kunnen we nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven. ArboNed heeft het partnership met FC Emmen nog een jaar verlengd.

Gratis kennissessie

Een gezonde werkomgeving is ook een veilige werkomgeving. Daarom organiseren we in de regio op 17 juni de gratis kennissessie: 'Werken aan preventie met de RI&E, hoe doe je dat?'. We geven tijdens deze sessie handvatten om te werken aan een veilige werkomgeving en zo verzuim te verlagen. Vragen die we behandelen: hoe gaat u aan de slag met uw Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en wat is de rol van een preventiemedewerker? 

Meer informatie en inschrijven