ArboNed feliciteert FC Emmen en verlengt het partnership

Ook volgend seizoen is ArboNed trotse partner van Eredivisieclub FC Emmen

Het was feest zondag in FC Emmen-stadion De Oude Meerdijk. Zeker 1500 fans en het team vierden dat FC Emmen ook volgend jaar in de Eredivisie staat. ArboNed feliciteert FC Emmen van harte met dit mooie resultaat!

ArboNed ook in 2019-2020 trotse partner

Dit seizoen werd ArboNed partner van FC Emmen, met een helder doel. Henk Hummel, directeur ArboNed: “Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van ‘Naoberschap United’ is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij onze samenwerking kunnen we nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven.”

Lees hier alles over het partnership

Vitaliteit bevorderen

Barry Boelens, senior salesmanager ArboNed: “We geloven er echt in dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een gezonde en vitale regio. Dankzij het partnership kunnen we bijvoorbeeld kennissessies organiseren in deze inspirerende omgeving. Zo waren er in maart een ontbijtbijeenkomst en een kennissessie over gezondheid en vitaliteit en organiseerden we in mei een klantdag voor het hele gezin.”