Ondernemers uit Assen en omgeving aan de slag met de RI&E

Ondernemers uit Assen en omgeving aan de slag met de RI&E

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe werkt het met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? Klanten uit Assen en omgeving gingen op maandag 17 juni onder begeleiding van ArboNed-experts aan de slag met de RI&E.

Arbeidsrisico's en preventie

Met direct zicht op het circuit van Assen opende Marjon Veentjer, regiomanager van ArboNed Groningen de kennissessie 'Werken aan preventie met de RI&E, hoe doe je dat?'. Aanwezigen kregen zo ook een kijkje in de keuken van het racecircuit en hoe er getraind werd. Spectaculair om te zien. Tijdens het inhoudelijke gedeelte nam onze hoger veiligheidskundige en consultant Martijn Douna de aanwezigen mee in de wereld van arbeidsrisico's en preventie.

Nog geen actuele RI&E

Het diverse gezelschap van aanwezigen gaf een interessante interactie en ruimte voor het delen van ervaringen en kennis tijdens deze sessie. Martijn drukte onze klanten op het hart hoe belangrijk preventie is en hoe je de Risico-inventarisatie en -evaluatie kunt inzetten. Er werden veel vragen gesteld en het was opvallend hoeveel organisaties (nog) geen actuele RI&E hebben. 

Meer kennissessies en webinar

Kon u niet deelnemen aan de sessie in Assen? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar, wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht.

Locaties en data kennissessies

Assen en RI&E
De kennissessie vond plaats op het circuit van Assen
Assen en RI&E
Martijn en Marjon tijdens de opening van de sessie