Kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict' bij onze klant Hooghoudt

Kennissessie Groningen

Op 23 september 2019 werden de ArboNed relaties uit Groningen en omstreken gastvrij ontvangen bij onze klant Hooghoudt Distilleerderij voor de kennissessie 'Omgaan met verzuim door een arbeidsconflict'.

In plenaire setting ontvingen de mkb-relaties een toelichting van bedrijfsarts Jaap Oosterhoff en bedrijfsmaatschappelijk werker Hanneke van ’t Slot over het aanpakken van ongewenst gedrag en arbeidsconflicten binnen het mkb. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden beantwoorden zij diverse vragen over onder andere de omgang met verzuim door conflicten, wat kun je doen als niets meer lijkt te werken en welke rol kan een arbodienst daarin spelen? Zo kregen de deelnemers in een interactieve setting praktische handvatten om beter om te gaan met arbeidsconflicten binnen het eigen bedrijf en zo verzuim te voorkomen.

kennissessie-Groningen
Interactie in de zaal tijdens de sessie 

Na kennissessie was er rondleiding door Hooghoudt Distilleerderij, een familiebedrijf waar al generaties lang met enthousiasme en liefde wordt gewerkt aan nieuwe smaken. Na de rondleiding viel de proeverij goed in de smaak bij de mkb-ondernemers uit het noorden. Na het netwerken gingen de deelnemers voorzien van een goodybag en met veel stof tot nadenken, weer naar huis.

kennissessie-hengelo-rondleiding

Overige sessies of gratis online webinar
Kon u niet aanwezig zijn bij de kennissessie in Groningen en wilt u toch meer horen over dit thema? Wellicht past een van onze andere sessies in het land wel nog in uw agenda?

Kijkt u liever online mee vanaf uw eigen computer of tablet? Dan biedt ons gratis webinar uitkomst. U kunt het webinar nog steeds terugkijken, de chat is gesloten.

Inschrijven webinar

Meer weten of hulp nodig?
Wilt u meer weten over hoe u ongewenst gedrag, werkdruk en arbeidsconflicten kunt aanpakken? Lees dan hier verder.  Of profiteer van onze jubileumactie: in 1,5 uur werkt u samen met onze arbeids- en organisatiedeskundige aan een gezonde werkdruk en een goede sfeer voor € 250 incl. reiskosten, excl. btw.

Lees verder