Op weg naar een gezonde en vitale organisatie met FC Emmen

workshop Vitaliteit #hierwordikfit

Begin februari organiseerden wij een interactieve workshop over vitaliteit en gezondheid op de werkvloer bij onze partner FC Emmen. Onderwerpen die aan bod kwamen: wat zijn vitale werknemers, hoe zet je in op duurzame inzetbaarheid en hoe krijg je mensen letterlijk en figuurlijk in beweging? Ook kregen de deelnemers meer informatie over het unieke vitaliteitsprogramma #hierwordikfit

workshop FC Emmen februari 2020

 Ondernemers in de regio spraken onder leiding van vitaliteit- en gezondheidsdeskundige Marlies Krikke en senior salesmanager Barry Boelens over de mogelijkheden wat betreft gezondheid en vitaliteit op de werkvloer. Na de workshop was er nog de gelegenheid om samen te sparren over deze thema's bij de bedrijven in de regio.

workshop FC Emmen februari 2020

#HIERWORDIKFIT

#HIERWORDIKFIT is een uniek vitaliteitsprogramma waarmee gewerkt wordt aan een beter beweeg-, voeding- en ontspanningspatroon. Dit doen we in samenwerking met FC Emmen en onder intensieve begeleiding van professionals uit de regio met praktische workshops, gezondheidsmetingen en coaching. 

Meer over het programma

Actie: 2 voor 1

Meld u in maart 2020 een deelnemer aan voor onze unieke vitaliteitsprogramma #HIERWORDIKFIT, dan doet een tweede deelnemer gratis mee! De actie is geldig tot en met 31 maart 2020.

Ik meld me aan