Terugblik sportieve klantdag samen met FC Emmen

Groepsfoto van de deelnemende kinderen

Op dinsdag 2 mei organiseerde ArboNed voor de klanten in Noord-Nederland en hun kinderen een sportieve klantdag in samenwerking met FC Emmen. Het was de derde keer dat we deze dag organiseerden. En ook dit jaar kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement.

“Leuk om alle spelers te ontmoeten en goed georganiseerd”, was de reactie van een van de jonge deelnemers.

Aftermovie
Bekijk hier de aftermovie of lees verder onder de video:

Voetbal clinic
De klantdag werd afgetrapt met een voetbalclinic voor de kinderen. Wedstrijdjes doen, pass oefeningen, penalty’s nemen, dribbelen… De kinderen kregen alle kans hun voetbalskills te verbeteren onder de deskundige begeleiding van de assistent-trainer en de selectie van FC Emmen.

Health check
Voor de ouders en begeleiders was er binnen een programma over vitaliteit. Ze konden een health check laten doen door ArboNed om te zien hoe het met hun gezondheid is. En ze konden een voetzorg gerelateerd advies inwinnen bij Schutrups Exloo.

Persconferentie
De dag werd afgesloten met een persconferentie waarbij de kinderen al hun vragen konden stellen aan spelers Mark Diemers, Ole Romeny en trainer Dick Lukkien. Dagvoorzitter Robert-Jan Knook, nieuwslezer bij het ANP, leidde de dag in goede banen.

#meerbetekenen
ArboNed is sponsor van FC Emmen en samen streven we ernaar de regio gezonder en vitaler te maken. De klantdag draagt daaraan bij. Op deze manier kunnen we #meerbetekenen voor onze klanten én een maatschappelijke bijdrage leveren door kinderen te enthousiasmeren voor sport en beweging.

Regiomanager Marjon Veentjer over de klantdag: “De energie die je krijgt van de kinderen, de vragen die gesteld worden bij de persconferentie, de onbevangenheid, de eerlijke antwoorden. Ik vind dit misschien wel één van de leukste dagen van het jaar.”