FC Emmen

Partnership FC Emmen

 • ArboNed is trotse partner van FC Emmen.
 • Samen werken wij aan een gezonde en vitale regio.
 • Met FC Emmen bieden we het unieke vitaliteitsprogramma #HIERWORDIKFIT, in 9 weken een fit en gezond werkend leven. 

 

 

Partnership FC Emmen

Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken. In het kader van ‘Naoberschap United’ is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. ArboNed is dit jaar voor het vijfde seizoen trotse partner van FC Emmen en kan dankzij de samenwerking nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven. 

Ben Haverkort, directeur FC Emmen: “De samenwerking met ArboNed draagt bij aan meer slagkracht en kennis om ‘onze’ regio nog gezonder te maken.”

ArboNed is dit jaar voor het vijfde seizoen trotse partner van FC Emmen

EEN GEZOND BEDRIJF LEVERT VEEL OP

#HIERWORDIKFIT

ArboNed biedt samen met partner FC Emmen het unieke vitaliteitsprogramma #HIERWORDIKFIT. Tijdens dit programma wordt in 9 negen gewerkt aan een beter beweeg-, voeding- en ontspanningspatroon. Dit doen we onder intensieve (online) begeleiding met praktische workshops, challenges en gezondheidsmetingen. 

Ik wil meedoen! Meer informatie 

FC Emmen vitaliteitsprogramma

“Ik heb een hartoperatie en twee behandelingen voor hartritmestoornissen gehad. Door #hierwordikfit kan mijn hartslag kan veel hoger gaan. En het begint weer lekker te voelen”

Lees hier het hele verhaal van Jaap

Jaap Bruynzeel - deelnemer van #hierwordikfit

ArboNed#FC Emmen verzuimpakket

Wilt u een arbodienstverlener die de zaken voor u regelt, waar u als ondernemer niet altijd op zit te wachten? Zoekt u een arbodienstverlener in de buurt? Vindt u het belangrijk dat u uw arbozaken, zoals het basiscontract, snel en eenvoudig online kunt regelen? Maar wilt u ook kunnen terugvallen op persoonlijk advies? Moeten advies en praktische oplossingen aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw mensen? En wilt u uw favoriete voetbalclub extra ondersteunen? Kies dan voor onze speciale verzuimpakket en profiteer van onze expertise.

Meer over het ArboNed#FC Emmen pakket

Maatschappelijke partners

Met de Stichting FC Emmen Noaberschap legt FC Emmen de verbinding met de samenleving. Via concrete projecten en activiteiten zet FC Emmen de regionale impact die de organisatie heeft als profclub constructief in. Naoberschap United gaat de uitdagingen in de samenleving graag aan en maakt bij het uitvoeren van diverse projecten gebruik van de kennis en expertise van maatschappelijke partners.

Gratis workshop over gezondheid en vitaliteit

We organiseerden bij FC Emmen een gratis workshop over gezondheid en vitaliteit op de werkvloer. Lees hier het verslag. 

Als vip naar FC Emmen, dankzij FC Emmen Naoberschap en ArboNed

Stichting FC Emmen Naoberschap organiseert vele activiteiten en projecten met maatschappelijke betekenis. Dit seizoen legden zij supporters in de watten die het verdienen een keer als VIP naar FC Emmen te gaan. Mensen die zich belangeloos inzetten voor de samenleving of bijvoorbeeld aan mantelzorg doen. Mensen die een zware periode achter de rug hebben of mensen die om een andere reden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Tijdens de thuiswedstrijden in De Oude Meerdijk worden zij als VIP in de watten gelegd. ArboNed stelde hiervoor zijn business-seats beschikbaar.  FC Emmen Naoberschap schreef er een mooi artikel over.

Lees het artikel

Als VIP naar FC Emmen

 

MET FC EMMEN WERKEN

AAN EEN VITALE REGIO

FC EMMEN

ArboNed klantdag bij FC Emmen

Op 3 mei 2022 organiseerde ArboNed Groningen weer een klantdag bij FC Emmen voor klanten en hun gezinnen. De kinderen kregen een voetbalclinic van de selectie van de voetbalclub. De ouders kregen een kijkje achter de schermen via een mini-collegetour met commercieel directeur Ben Haverkort. Bekijk hier de aftermovie:

Ontbijtbijeenkomst met Foppe de Haan

ArboNed bestond in 2019 25 jaar en vierde dat onder andere met een feestelijke ontbijtbijeenkomst in het FC Emmen Stadion. Klanten konden onder andere korte gezondheidschecks doen, een VR-spel spelen over stress, en kennismaken met de professionals van ArboNed. Als klap op de vuurpijl deelde toptrainer Foppe de Haan zijn visie en ervaringen over hoe je het beste uit een individu en een team haalt, ook op de werkvloer.

Lees het verslag

Foppe de Haan
Regiomanager ArboNed Marjon Veentjer en Foppe de Haan

Sportief & Zakelijk Ondernemers Magazine

ArboNed levert regelmatig een bijdrage aan het ondernemersmagazine van Zuidoost Drenthe. U leest hier de artikelen (pdf download). 

 • Juni 2022: Column Martijn Douna (hoger veiligheidskundige ArboNed): Ogen open voor arbeidsrisico’s
 • Maart 2022: Column Evert van der Molen 'Impact boven intentie'
 • December 2021: Column Sandra Bruggeman 'Blij'
 • Oktober 2021: Column Barry Boelens 'Gezond aftrappen'
 • Maart 2021: Column Barry Boelens, senior salesmanager
 • November 2020: Column Henk Hummel, voormalig algemeen directeur ArboNed
 • Juli 2020: Column Henk Hummel, voormalig algemeen directeur ArboNed
 • Juli 2020: Dubbel-interview met Henk Hummel en Gert Veenstra (directeur van Hitachi Capital Mobility)
 • Februari 2020: Column Henk Hummel
 • September 2019: Column Barry Boelens, senior salesmanager
 • Juni 2019: Column Marjon Veentjer, regiomanager ArboNed Noord
 • Januari 2019: Sportief en zakelijk interview met Henk Hummel en Gerard Cramer (directeur van Hydrowear) 
 • Januari 2019: Column Henk Hummel