FC Emmen

Partnership FC Emmen

  • ArboNed is trotse partner van eredivisieclub FC Emmen.
  • Samen werken wij aan een gezonde en vitale regio.

 

 

Partnership FC Emmen

“Kerndoel van ArboNed is de mensen die in het midden- en kleinbedrijf (mkb) werken gezonder en vitaler te maken", zegt Henk Hummel, directeur ArboNed. "In het kader van ‘Naoberschap United’ is vitaliteit ook een speerpunt van FC Emmen. Dankzij onze samenwerking kunnen we nog meer medewerkers in het mkb enthousiasmeren voor sportactiviteiten, een essentieel onderdeel voor een gezond en vitaal (werkend) leven.”

Ben Haverkort, directeur FC Emmen, vult aan: “De samenwerking met ArboNed draagt bij aan meer slagkracht en kennis om ‘onze’ regio nog gezonder te maken.”

ARBONED IS TROTSE

PARTNER VAN FC EMMEN

FC EMMEN

ArboNed#FC Emmen verzuimpakket

Wilt u een arbodienstverlener die de zaken voor u regelt, waar u als ondernemer niet altijd op zit te wachten? Zoekt u een arbodienstverlener in de buurt? Vindt u het belangrijk dat u uw arbozaken, zoals het basiscontract, snel en eenvoudig online kunt regelen? Maar wilt u ook kunnen terugvallen op persoonlijk advies? Moeten advies en praktische oplossingen aantoonbaar bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van uw mensen? En wilt u uw favoriete voetbalclub extra ondersteunen? Kies dan voor onze speciale verzuimpakket en profiteer van onze expertise.

Meer over het ArboNed#FC Emmen pakket

Maatschappelijke partners

Met Naoberschap United legt FC Emmen de verbinding met de samenleving. Via concrete projecten en activiteiten zet FC Emmen de regionale impact die de organisatie heeft als profclub constructief in. Naoberschap United gaat de uitdagingen in de samenleving graag aan en maakt bij het uitvoeren van diverse projecten gebruik van de kennis en expertise van maatschappelijke partners.

ArboNed feliciteert FC Emmen

FC Emmen staat volgend seizoen weer in de Eredivisie. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Ook in seizoen 2019-2020 is ArboNed partner van de club.

ArboNed FC Emmen

Bezoek een thuiswedstrijd van FC Emmen

Werkt uw organisatie hard aan vitaliteit? Maak kans op de twee 'vitaliteit seats' in het stadion tijdens een thuiswedstrijd!

Maak kans

bal

Samen met FC Emmen werken wij aan een vitale regio

Vitaliteit bevorderen

“De samenwerking met FC Emmen verloopt uitstekend, we geloven er echt in dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een gezonde en vitale regio”, zegt senior salesmanager bij ArboNed Barry Boelens.

Lees het nieuwsbericht

ArboNed klantdag bij FC Emmen

Op 30 april organiseerde ArboNed Groningen een klantdag bij FC Emmen voor haar klanten en hun gezinnen. De kinderen kregen een voetbalclinic van de selectie van de voetbalclub. De ouders kregen een kijkje achter de schermen via een mini-collegetour met commercieel directeur Ben Haverkort. 

Ontbijtbijeenkomst met Foppe de Haan

ArboNed bestaat 25 jaar en vierde dat onder andere met een feestelijke ontbijtbijeenkomst in het FC Emmen Stadion. Klanten konden onder andere korte gezondheidschecks doen, een VR-spel spelen over stress, en kennismaken met de professionals van ArboNed. Als klap op de vuurpijl deelde toptrainer Foppe de Haan zijn visie en ervaringen over hoe je het beste uit een individu en een team haalt, ook op de werkvloer.

Lees het verslag

Foppe de Haan
Regiomanager ArboNed Marjon Veentjer en Foppe de Haan

 

Sportief & Zakelijk Ondernemers Magazine

ArboNed levert regelmatig een bijdrage aan het ondernemersmagazine van Zuidoost Drenthe. 

cover magazineDubbel-interview met ArboNed directeur Henk Hummel en Gerard Cramer (directeur van Hydrowear), tijdens een inspirerende wandeling. Twee zeer verschillende bedrijven, die zich onderscheiden door innovatie, praten over FC Emmen en gezond werken. Lees interview hier.

Cover Sportief en zakelijkRegiomanager Marjon Veentjer spreekt in haar column over gezondheid en vitaliteit op de werkvloer in Zuidoost-Drenthe. Lees haar column hier