Strategisch partnerschap ArboNed Hengelo en MKB Twente

Samenwerking met MKB Twente

Sinds 2018 is ArboNed kennispartner van MKB Nederland met als doel om gezamenlijk de kennis van MKB Nederland te vergroten op het gebied van verzuim en vitaliteit. We werken  samen op landelijke thema’s zoals wetgeving en arbeidsrisico’s. Ook lokaal werken we samen. Zo is ArboNed Hengelo alweer een aantal jaar strategisch partner van MKB Twente. Door samen te werken vergroten we de slagkracht om werkend Twente gezonder en vitaler te maken.

Samen verzuim voorkomen

MKB Twente is de vereniging voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de regio Twente. Via het gedachtegoed 3S, Samen, Slimmer en Sterker, wil MKB Twente een essentiële meerwaarde bieden aan de leden. Alle activiteiten van MKB Twente zijn gericht op ontwikkeling, ondersteuning en het optimaliseren van het ondernemerschap. De vereniging helpt door verbindingen te leggen, te maken en te realiseren. Want MKB Twente verbindt! 

ArboNed Hengelo is daarbij een logische partner. Als mkb-arbodienst denkt ArboNed Hengelo mee met de ondernemer. ArboNed geeft hem praktische handvatten en (wettelijk verplichte) instrumenten waarmee hij zijn werknemers gezond en vitaal krijgt én houdt. Zo verlagen we verzuim en verminderen we arbeidsrisico’s. Branchemanager Bouw&Transport Gert-Jan Klanderman: “Het is fijn dat we samen de verbinding verder kunnen vormgeven in ons strategische partnerschap. Zo zijn we een belangrijke gesprekspartner op het gebied van het voorkomen en verlagen van verzuim. Dat doen we door elkaar live te ontmoeten, onze kennis over deze belangrijke onderwerpen te delen en er te zijn voor de ondernemers en klanten in de regio."

ArboNed Hengelo

ArboNed Hengelo helpt mkb-ondernemers in de regio met alle (preventieve) arbozaken, zodat zij kunnen blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen. Dagelijks staan we landelijk klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers.

Meer over ArboNed Hengelo