In beweging

In beweging met ArboNed

  • Exclusief voor ArboNed-klanten en hun werknemers

  • Met korting deelnemen aan grote sportevenementen

  • Inclusief gratis sportshirt

  • Voor een gezond en vitaal bedrijf

Meer informatie

Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met u, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Alle klanten van ArboNed profiteren van € 25 voordeel:  € 5 korting op deelname aan diverse grote sportevents én een gratis sportshirt twv € 20.

Heel 2019 voordeel voor u

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Aan het eind van ons jubileumjaar pakken we nog één keer uit.

Het thema van het vierde kwartaal is 'aandacht voor een gezonde leefstijl'. En wat is onlosmakelijk verbonden met een gezonde leefstijl? Beweging! Om klanten en hun medewerkers te stimuleren in beweging te komen, trakteert ArboNed op € 5 euro korting op geselecteerde hardloop-, wieler- en wandelevents bij u in de regio én een gratis sportshirt ter waarde van € 20. Deze aanbieding geldt exclusief voor klanten van ArboNed en hun werknemers tot het aantal beschikbare plaatsen per event vol is. Wees er dus snel bij en enthousiasmeer uw werknemers om mee te doen.

Klanten hebben hun actiecode eind augustus en op 11 september per e-mail ontvangen. Bent u klant van ArboNed en heeft u de e-mail gemist? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon.

logo

De evenementen

U kunt tegen gereduceerd tarief, € 5 korting op het geldende inschrijftarief, deelnemen aan een selectie van geheel verzorgde sportieve evenementen door heel Nederland. Klik op de link van het evenement van uw keuze. De kortingscode heeft u als klant van ArboNed eind augustus per e-mail van ons ontvangen. Heeft u de actiecode niet ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed.

Klik hier voor meer informatie over de events, of schrijf u direct in via onderstaande links. 

Event Categorie Datum Locatie
Singelloop Utrecht Hardlopen 6 oktober 2019 Utrecht
Tacx Classic Zeeland Wielrennen 12 oktober 2019 Neeltje Jans
Rotterdam Night Run "Fun run" 12 oktober 2019 Rotterdam
Marathon Eindhoven Hardlopen 12 en 13 oktober 2019 Eindhoven
Plantsoenloop Hardlopen 2 november 2019 Groningen
Haarlem Urban Trail "Fun run" 10 november 2019 Haarlem
Airport Night Run "Fun run" 16 november 2019 Groningen
Utrecht Night Run "Fun run" 22 november 2019 Utrecht
Arnhem Urban Trail "Fun run" 24 november 2019 Arnhem
Maastricht Urban Trail "Fun run" 30 november 2019 Maastricht
Eindhoven Urban Trail "Fun run" 8 december 2019 Eindhoven
Scheveningen Light Walk Wandelen 14 december 2019 Den Haag
Rotterdam Night Walk  Wandelen 27 december 2019 Rotterdam

 

Meer informatie over de events

kaart

sportevenementen golazo

Enthousiasmeer uw werknemers

Hebben uw werknemers nog een klein zetje nodig om zich aan te melden voor één van bovenstaande events? Gebruik dan onze toolkit (poster, afbeeldingen, e-mail en tekst voor intranet) om ze te overtuigen en laat ze in beweging komen met ArboNed!

Download toolkit*

*Let op, de bestandsnaam van de toolkit is 98d3ad1e-9451-4355-8168-608f2f5a1111. Het is een zip-bestand met meerdere documenten.

Alles over het thema: Aandacht voor een gezonde leefstijl

Tijdens ons jubileumjaar staat er ieder kwartaal een thema centraal, met gratis kennissessies, cadeaus, tips en aanbiedingen die erbij aansluiten. Alles over het thema leefstijl vindt u hier. Of lees meer over alle voordelen tijdens het jubileumjaar.

Overige jubileumvoordelen

25% korting op maandpakket fruit

Wekelijk vers fruit op het werk zonder dat u er omkijken naar hebt? Voor het 25-jarig jubileum biedt Vitamine & Zo klanten van ArboNed een interessante aanbieding: probeer Vitamine & Zo vier weken en krijg de eerste week gratis.
 

10% korting op uurtarief FysioHolland

Voor elke medewerker een stoelmassage, een blik op de werkhouding en werkplekinstelling, inclusief tips om klachten te voorkomen. Klanten van ArboNed kunnen eenmalig gebruikmaken van de kortingsactie en betalen € 67,50 in plaats van € 75 per uur.

 

fruit

fysioholland