kaart

 

 

In beweging met ArboNed: de evenementen

Ga met uw team de uitdaging aan: profiteer als klant van ArboNed van € 25 voordeel op diverse grote sportevenementen. U en uw werknemers krijgen € 5 korting op het geldende inschrijftarief én een gratis sportshirt ter waarde van € 20.

Lees hieronder meer over de events en meld u direct aan met de unieke code die u eind augustus per mail van ons ontvangen heeft. Heeft u de actiecode niet ontvangen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed.

sportevents arboned

Singelloop Utrecht

Op zondag 6 oktober 2019 is de 69e editie van de Singelloop Utrecht. Het is de oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km-parcours ter wereld. De start is op de befaamde Maliebaan en de finish aan de voet van het monumentale Wilhelminapark. 

Direct inschrijven Meer informatie

singelloop utrecht

Tacx Classic Zeeland

Op zaterdag 12 oktober 2019 vindt de derde editie van de Tacx Classic Zeeland plaats. Deze gezellige toertocht is de ultieme seizoensafsluiter van een mooi wielerjaar. Fiets een attractieve route van 75 of 130 kilometer door het prachtige Zeeuwse landschap vol bruggen, dijken, deltawerken, eilanden en Zeeuwse polders.

Direct inschrijven Meer informatie

Tacx Classic Zeeland

Rotterdam Night Run

Misschien wel één van de spannendste loopevenementen om aan mee te doen: de Rotterdam Night Run op 12 oktober. Hardlopen in het donker om de Zevenhuizerplas met te gekke licht- en vuurshows langs het parcours! 🌳 🔦 

Inschrijven Meer informatie

rotterdam night run

Marathon Eindhoven

De Marathon Eindhoven is een tweedaags sportfeest. Op zaterdagavond 12 oktober is er al de wandeltocht en de 5KM4ALL. Op zondag 13 oktober kunt u kiezen voor de magische 42,195 km of de helft daarvan of ga voor de 10 km, 5 km of 1,6 km. Zien we u aan de start in Eindhoven?

Direct inschrijven Meer informatie

marathon eindhoven

Plantsoenloop

Loop op zaterdag 2 november mee met de oudste en gezelligste loop van Groningen: de Plantsoenloop. Het parcours gaat door het stadspark van Groningen: het Noorderplantsoen. Dat wordt lekker lopen in het groen. Kies uit 1, 2, 4 of 8 km en ga de uitdaging aan!

Direct inschrijven Meer informatie

plantsoenloop

Haarlem Urban Trail

Hardlopend één van de gezelligste steden van Nederland ontdekken. Op zondag 10 november gaat de tweede KLM Urban Trail Haarlem van start. Laat u verrassen door Haarlem! De inschrijving opent eind augustus.

Inschrijven Meer informatie

 

KLM Urban Trail Haarlem

Airport Night Run

Op zaterdagavond 16 november lopen we in het donker over de luchthaven Groningen Airport Eelde en door de bossen bij een bijzonder loopevenement: de Mobility Service Airport Night Run. Hoe gaaf is dat?! 

Inschrijven Meer informatie

airport night run

Utrecht Night Run

Op vrijdagavond 22 november wordt Utrecht omgetoverd in een magisch toneel. Zodra de zon onder is, wordt het startsein gegeven. Mét headlight vertrekt u de duisternis in. Onderweg staat een spektakel te wachten van vuur, licht, mystiek en geluid. 

Inschrijven Meer informatie

utrecht night run

Arnhem Urban Trail

Geen afgesloten rechte wegen, maar een verkenningsloop door nieuwe en historische gebouwen, theaters en steegjes. Op zondag 24 november keert het populaire evenement terug naar Arnhem! Bent u erbij? 

Direct inschrijven Meer informatie

urban trail arnhem

Maastricht Urban Trail

Het komt niet vaak voor dat u door gebouwen mag en kan rennen. Maar de derde KLM Urban Trail Maastricht zorgt opnieuw voor een uniek parcours in het centrum van Maastricht. Dit jaar met een bijzondere invulling: het evenement vindt namelijk ‘s avonds plaats op zaterdag 30 november. De deelnemers krijgen veel moois te zien op een vernieuwd parcours van ongeveer 5 of 10 km.

Direct inschrijven Meer informatie

urban trail maastricht

Eindhoven Urban Trail

Op zondag 8 december kunt u weer meedoen aan de KLM Urban Trail Eindhoven. Wees er snel bij, want vorig jaar was het evenement binnen recordtijd uitverkocht. Stap voor stap worden de highlights op het parcours bekendgemaakt. Zeker is, dat er ook deze editie weer verrassende locaties tussen zitten die van dit evenement een waar feestje maken. Na afloop kunt u genieten van een welverdiend ontbijt met Urban Trail medaille om uw nek. 

Meer informatie Direct inschrijven

urban trail eindhoven

Scheveningen Light Walk

Een uniek wandelevenement op zaterdag 14 december met bijzondere route vanaf de Scheveningse Pier: over het strand, door de duinen, het bos en de parken, de Scheveningse wijken en de havens. Met mooie licht- en vuuracts van kunstenaars. 

Direct inschrijven Meer informatie

Scheveningen Light Walk

Rotterdam Night Walk

De eerste editie van de Rotterdam Night Walk vindt plaats op vrijdagavond 27 december. Verwacht een avondwandeling door de Rotterdamse binnenstad en bijzondere Rotterdamse locaties. Onderweg kom je diverse animaties tegen.

Meer informatie Direct inschrijven 

 

ArboNed 25 jaar

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met u. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangt u iedere maand praktische hulpmiddelen, tips en aanbiedingen en tijdens onze bijeenkomsten maakt u kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Meer informatie