Klantverhalen

Zelf de regie in handen

"Voor een middelgroot bedrijf met ruim honderd werknemers en vijf vestigingen zoals onze kinderopvang moet mijn arbodienst als partner werken. Ik houd zelf de regie in handen, waarbij ik vragen kan stellen en ideeën krijg aangereikt. Met het online overzicht van ArboNed weten we per kwartaal bovendien heel goed hoe we scoren. Dat is op dit moment beter dan het landelijk gemiddelde in de kinderopvang van een ziekteverzuim van 4,6 procent."

Marjo van Wouden, personeelsfunctionaris

 

 

Interview in Eindhovens Dagblad - 23 november 2017

Dikkie & Dik

pdf, 2.4 MB

Verzuim verlagen en kennis verhogen: grip op verzuim met de verzuimtraining

“Wij zijn een internationale speler binnen de uitvaartbranche, met zo’n 200 werknemers in Nederland. De regie ligt bij HR wat verzuim betreft, wij bewaken het verzuimproces. Maar de leidinggevenden spelen nu ook een actieve rol en worden meer betrokken als een medewerker uitvalt. Met de juiste kennis en vaardigheden krijgen ze meer grip op verzuim en dat heeft een positief effect op onze verzuimcijfers.”

Sandra Treebusch, HR manager bij de Facultatieve Groep

Testimonial

Facultatieve Groep

pdf, 787.1 kB

Betrokkenheid maakt werknemers duurzaam inzetbaar

“Bij McDonald’s hechten we veel waarde aan plezier in het werk. Dat straal je immers uit naar de gast. Om ook op lange termijn verzuim te beheersen, stimuleren we werknemers om een gezonde levenshouding aan te houden, ook buiten werktijden. Door ArboNed mee te nemen in onze wereld, weten wij samen constructief invulling te geven aan ons goede werkklimaat.”

 Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer McDonald’s Heerde, Kampen & Zwolle

Testimonial

McDonalds

pdf, 99.8 kB

Werken in een gezonde en veilige werkomgeving

“Arcade is een professionele woningcorporatie en de grootste verhuurder in Westland. Vorig jaar verhuisden wij naar ons nieuwe pand in Naaldwijk. Wij werken al jaren succesvol samen met ArboNed, zowel op het gebied van verzuim als preventie. Over de vraag wie de RI&E voor ons nieuwe pand moest uitvoeren, hoefden we dan ook niet lang na te denken.”

Angela Hamersma, personeelsadviseur

Testimonial

Arcade

pdf, 114.0 kB

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Wij helpen u graag verder.

Bel ons
030 299 64 44

Belafspraak
inplannen