Qconcepts: Onze vaste contactpersoon bij ArboNed kent ons bedrijf en weet waar we voor staan

Qconcepts controleert de jaarrekeningen van grotere ondernemingen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat de beste prestaties volgen als iedereen doet wat hij wil en wat hij kan. HR-manager Clemens van der Werf: “Wij willen het beste uit mensen halen en ze zo lang mogelijk voor de sector behouden. Dat doen we door een streep te zetten door hiërarchie, hoge werkdruk en duizenden corporate regels.” 

Laag ziekteverzuim

Deze vrijheid resulteert in gelukkige werknemers en een laag ziekteverzuim. En mocht er toch een ziekmelding zijn, dan verzorgt senior office manager Netty Schouten de administratieve afhandeling.

qconcepts - klant arboned

Begeleiding bij re-integratie

Van der Werf: “Pas bij langdurig of frequent verzuim betrekken we er meer mensen bij, onder wie ikzelf. We hebben nu gelukkig maar drie langdurig zieken op 125 medewerkers. In zulke gevallen begeleidt ArboNed ons gedurende het gehele traject en helpt de werknemer met re-integreren.”

clemens van der werfSnel schakelen met vaste contactpersoon ArboNed

Van der Werf vindt het prettig dat hij een vaste contactpersoon heeft bij ArboNed, de procesregisseur. “De lijntjes zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Onze procesregisseur kent ons bedrijf en weet waar we als Qconcepts voor staan. Samen zoeken we uit of het verzuim werk- en/of privégerelateerd is. Gelukkig hoeven we de hulp van ArboNed niet vaak in te schakelen. Maar als de nood aan de man is, handelt ArboNed altijd adequaat.”

Vergoedingen via Nationale-Nederlanden

Omdat Qconcepts bij Nationale-Nederlanden is verzekerd, heeft het bedrijf recht op onkostenvergoeding bij bijvoorbeeld salarisdoorbetaling tijdens verzuim, kosten voor een re-integratietraject of een mediator. Ook is het bedrijf via Nationale-Nederlanden aangesloten bij Novak DIRECT, een servicedesk waar mkb-accountants terecht kunnen met al hun vakinhoudelijke of ondernemersvragen. Van der Werf: “Hierdoor was onze verzekering ook nog eens voordeliger. Mooi meegenomen dus!”

qconcepts - klant arboned