Video: Ervaring van Pure Fishing als nieuwe klant bij ArboNed

  • 07 oktober 2021 aangemaakt

Pure Fishing is onlangs klant geworden bij ArboNed. HR Advisor Anika Wolfs: "Preventie en het welzijn van onze medewerkers vind ik belangrijk. Daarom vind ik het ook prettig dat je hierover informatie krijgt toegestuurd als je klant wordt bij ArboNed. Dat proces van klant worden, ging snel en makkelijk. Alles kan eigenlijk digitaal."

Pure Fishing is een groothandel in hengelsportbenodigdheden. Het is een internationaal bedrijf, met vestigingen in Amerika, Azië en Europa, waaronder in Groot-Brittannië en Nederland. "We zijn internationaal, maar open. Gezellig, sociaal, er zijn korte lijntjes, we zijn ook wel bevlogen", omschrijft HR Advisor Anika Wolfs de cultuur.

Klant worden bij ArboNed

Wolfs kwam uit bij ArboNed nadat ze bij een eerdere werkgever al met ArboNed had samengewerkt en via tips uit haar netwerk.

Wolfs: "Nadat ik via de website informatie had opgevraagd, werd ik gebeld door een medewerker bij Salessupport. Dankzij dat advies kon ik goed geïnformeerd de keuze maken voor ons verzuimabonnement. Het proces van klant worden ging vervolgens snel en makkelijk. Alles kon digitaal. Wel zo prettig als internationaal bedrijf, waarbij ik ook toestemming uit het buitenland nodig heb. En het is echt een plus dat alle documenten ook in het Engels toegestuurd kunnen worden."

Verzuim voorkomen

Als HR Advisor houdt Anika Wolfs zich niet alleen bezig met verzuim, maar juist ook met het voorkomen daarvan. "Preventie vind ik een belangrijk onderwerp. Ik had dus veel aan de nieuwsbrieven van ArboNed over hoe je werknemers bijvoorbeeld gezond kunnen thuiswerken. En nu ik me wil gaan richten op de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), is het fijn dat ik daar tips over gemaild krijg. Zonder dat je er eigenlijk zelf om vraagt, staat ArboNed je bij. Dat is wel heel prettig, zeker als je het zelf al zo druk hebt."

Pure Fishing is een internationale organisatie, met in Nederland zo'n 24 werknemers. "We zijn in Nederland niet zo heel groot, maar ook voor die 24 medewerkers moet je gewoon zorgen dat alles goed op de kaart staat qua preventie en welzijn en daar past ArboNed gewoon heel goed bij."