Mijn preventie-expert: sparringpartner voor de preventiemedewerker

Mijn preventie-expert: sparringpartner voor de preventiemedewerker

De vernieuwde Arbowet die per 1 juli aanstaande ingaat, heeft onder meer gevolgen voor de rol van de preventiemedewerker. Er komt extra aandacht voor het voorkomen van uitval en verzuim, en de preventiemedewerker krijgt meer houvast bij de uitoefening van zijn taken.

Ondersteuning preventiemedewerker

De preventiemedewerker kan zijn kennis en competenties verder eigen maken met een training van ArboNed Academy. De professionals van ArboNed krijgen regelmatig het verzoek om óók praktische ondersteuning te bieden aan de preventiemedewerker. Daarom biedt ArboNed nieuwe én ervaren preventiemedewerkers de mogelijkheid bij het uitvoeren van hun taken nauw samen te werken met een van onze deskundigen. Bijvoorbeeld bij het opstarten en implementeren van het preventiebeleid, bij het uitvoeren van het plan van aanpak van de RI&E en het inzetten van interventies.

Mijn preventie-expert

Met Mijn preventie-expert van ArboNed beschikt uw organisatie acht uur over een toegewijde deskundige ter ondersteuning, begeleiding en inspiratie van de preventiemedewerker(s). Hiermee bent u verzekerd van snelle en deskundige hulp. En kan de preventiemedewerker - dankzij de praktische coaching - preventie binnen uw organisatie blijvend naar een hoger plan tillen.

Actietarief tot 1 juli 2017

Wilt u nog vóór het ingaan van de vernieuwde Arbowet op 1 juli aanstaande alles op het gebied van verzuimpreventie goed op orde hebben? Boek dan direct Mijn preventie-expert voor een extra scherp tarief: 8 uur ondersteuning voor € 999 in plaats van € 1.150 (exclusief BTW en reiskosten). Een afspraak is snel gemaakt.

Meer weten?

Op arboned.nl/preventiemedewerker vindt u alle informatie en een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden over de rol van de preventiemedewerker. Heeft u vragen over Mijn preventie-expert of wilt u meer weten over wat de vernieuwde Arbowet zegt over preventie? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed, bel via 030 299 62 77 of stuur een e-mail naar salessupport@arboned.nl.