Preventief medisch onderzoek (PMO)

Wettelijke verplichting

Iedere werkgever is verplicht zijn werknemers een Preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden. Wij adviseren u dit eens in de drie jaar te doen, zodat uw werknemers actueel inzicht hebben in de ontwikkeling van hun gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. Met het PMO van ArboNed kunt u aan uw wettelijke verplichtingen voldoen. Bepaalde branches, zoals de bouw, offshore en VCA-bedrijven, dienen altijd een PMO aan te bieden waar een fysiek onderzoek deel van uitmaakt. U bent als werkgever verantwoordelijk vast te stellen welk PMO van toepassing is.

ePMO

ePMO: een snel en betaalbaar onderzoek

Wilt u snel duidelijkheid over de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers? Dan kiest u voor het ePMO, het betaalbare online Preventief medisch onderzoek. Voor slechts 25 euro per werknemer krijgt u inzicht in hoe uw mensen hun werk beleven, waar ze energie van krijgen en wat hen stress oplevert. Uw werknemers vullen een online vragenlijst in en ontvangen direct een rapport.

Direct PMO afsluiten

Leaflet

ePMO

pdf, 182.5 kB

PMO Persoonlijk: een uitgebreide gezondheidscheck

Met het PMO Persoonlijk ondergaan uw werknemers een uitgebreide gezondheidscheck, die bestaat uit een online vragenlijst, aangevuld met een fysiek onderzoek uitgevoerd door een van onze vitaliteits- en gezondheidsdeskundigen of verpleegkundigen. Loopt uw werknemer een verhoogd gezondheidsrisico, dan krijgt hij - indien gewenst - een adviesgesprek. In de groepsrapportage staat wat u en uw werknemers kunnen doen om de gezondheid te verbeteren en het risico op uitval te reduceren.

Offerte aanvragen

Leaflet

PMO Persoonlijk

pdf, 3.5 MB

Toolkit om uw werknemers te informeren

Als u een ePMO uitvoert, wilt u natuurlijk maximaal resultaat en daar helpen wij u bij. Als extra service ondersteunen wij u bij het informeren over en enthousiasmeren van uw werknemers. U ontvangt van ons een uitgebreide toolkit met een aankondigingsbericht, poster, leaflet en intranetteksten. Met hulp van deze middelen kunt u snel en effectief uw eigen gezondheidscampagne voeren. Deelname aan een PMO is namelijk erg belangrijk. Het levert de deelnemer inzicht en gezondheidsvoordeel op. En voor u als werkgever geeft een hoger deelnamepercentage een meer betrouwbaar beeld van de huidige situatie.

PMO Vitaal: een maatwerk onderzoek

Bij PMO Vitaal krijgt u een op maat gemaakte online vragenlijst voor uw werknemers op basis van bedrijf- en functierisico’s en afgestemd op uw (vitaliteits-) doelstellingen. Daarnaast ondergaan uw werknemers een fysiek onderzoek. U ontvangt uiteindelijk een volledige rapportage op maat, met mogelijkheid tot deelrapportages en vergelijkingen op basis van leeftijd, geslacht en afdeling. ArboNed kan ook het gehele traject voor u uitvoeren, van het begin tot het einde ligt de uitvoer dan bij een van onze experts.

Offerte aanvragen

Leaflet

PMO Vitaal

pdf, 1.5 MB