ArboNed met Foppe de Haan op VitaliteitsPlein BCDN

Foppe de Haan

Al 25 jaar maakt ArboNed, samen met haar klanten, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert! Heel 2019 profiteren klanten van alle voordelen, cadeaus en gratis kennissessies voor een gezond en vitaal bedrijf. Uiteraard ook tijdens de BCDN, waar aanwezigen een mini-healthcheck kunnen laten doen en zich kunnen laten inspireren door Foppe de Haan.

BCDN VitaliteitsPlein

ArboNed is op de BCDN onderdeel van het VitaliteitsPlein. Een interactief plein voor ondernemers die zich richten op vitaliteit.

Foppe de Haan

Hij leidde Heerenveen naar de Champions League en Jong Oranje naar twee EK-titels. Ontwapenend, nuchter, relativerend en met humor vertelt Foppe de Haan op de BCDN over samenwerken, teambuilding, presteren en motivatie.

bcdn

25 jaar

Als dank voor het vertrouwen van onze klanten, viert ArboNed het 25-jarig jubileum heel 2019 met hen. Ieder kwartaal staat er een thema centraal. Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangen geïnteresseerden iedere maand praktische hulpmiddelen, tips, aanbiedingen en maken zij kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Meer informatie