Foppe de Haan: "Je verliest nooit. Je wint of je leert."

Foppe de Haan

ArboNed viert feest op de BCDN beurs 

Foppe de Haan inspireerde onze genodigden op de Business Contact Dagen Noord (BCDN) waar ondernemers uit het noorden netwerken, elkaar ontmoeten en kennis delen. Een perfecte plek voor de jubileumbijeenkomst van ArboNed Leeuwarden. Foppe lichte zijn filosofie over een succesvol team toe aan de hand van zijn vijf F's: Feeling, Functie, Future, Feedback en Fun. Als top voetbalcoach weet hij als geen ander hoe hij teams moet inspireren om samen te werken voor het beste resultaat. Zo is een quote van Nelson Mandela belangrijk voor hem: "Je verliest nooit. Je wint of je leert." Een uitspraak die ook van toepassing is op de werkvloer.

foppe de haan

Preventie van verzuim

Voorafgaand aan de speech van Foppe de Haan is regiomanager Marjon Veentjer aan het woord. Na het voorstellen van de collega's van het team van ArboNed Leeuwarden, nam Marjon de gasten mee in de trend rond de verzuimcijfers. Marjon: "Helaas is de stijgende lijn van de verzuimcijfers ook in onze regio goed zichtbaar. Na Groningen en Limburg is Friesland de provincie met het hoogste ziekteverzuim onder werknemers."

"Het is dus enorm belangrijk dat we de handen ineen slaan om dit tij van stijgend verzuim te keren door preventief actie te ondernemen", benadrukt Marjon. "Hier zijn diverse hulpmiddelen voor. Met een actuele Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) brengt u de risico’s in kaart om deze gericht te kunnen aanpakken. Een Preventief medisch onderzoek (PMO) biedt uw werknemers inzicht in hun lichamelijke én geestelijke gezondheid. Ook het PMO biedt naast het nodige inzicht, vooral ook gerichte oplossingen."

marjon veentjer

Gezonde lunch, gezondheidschecks en beursbezoek

Voor de speeches nuttigden onze gasten; directeur/eigenaar, HR-professionals of preventiemedewerkers uit het mkb in de regio van Leeuwarden, een gezonde lunch in het beurscafé. Naast een kennismaking met het team van ArboNed Leeuwarden was er gelegenheid tot netwerken met mkb-collega's uit de regio. Op het Vitaliteitsplein van de BCDN was bij de stand van ArboNed onder andere gelegenheid korte gezondheidschecks te doen. Alles met één doel: inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf.

Health checks
Health checks

Wie jarig is, trakteert!

Heel 2019 staan we stil bij ons 25-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! Bekijk onze speciale jubileum-pagina en maak kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

ArboNed 25 jaar: voordelen, cadeaus, inspiratie

team
Team ArboNed Leeuwarden

foppe de haan

foppe de haan

health check

lunch