Gratis kennissessie 'Werken aan preventie met de RI&E' in Oranjewoud

'Werken aan preventie: hoe doe je dat?' in Oranjewoud

Het tweede kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van arbeidsrisico’s verminderen. We geven u handvatten om binnen uw bedrijf te werken aan een veilige werkomgeving en zo verzuim te verlagen. Hoe gaat u aan de slag met uw Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en wat is de rol van een preventiemedewerker? In onze gratis kennissessie “Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?” geven de experts van ArboNed u de nodige basisinformatie en leert u meer over wat werken aan preventie met de RI&E uw bedrijf oplevert. 

Locatie

Deze gratis kennissessie is op dinsdag 18 juni bij hotel Tjaarda in Oranjewoud. Het programma:

Tijd Programma
15.00 Inloop
15.30 Opening door regiomanager Marjon Veentjer
15.35 Interactieve sessie over de RI&E en preventiemedewerker door hoger veiligheidskundige en consultant Martijn Douna. Aansluitend borrel en netwerkgelegenheid
17.30 Einde

 

Maak kans op gratis Mijn preventie-expert t.w.v. € 1.175

Naast gratis advies, praktische tips en waardevolle ervaringen maakt u - als u naar de sessie komt - kans op een hele dag gratis advies van een arbo-professional bij u op de zaak: 'Mijn preventie-expert'.

Ik kom naar de sessie

Kunt u niet in Oranjewoud?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Oranjewoud? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies