Gratis kennissessie met health check op 24 maart op BCDN beurs

Gratis kennissessie met health check in Leeuwarden

Gezonde en vitale medewerkers zijn over het algemeen productiever, gaan gelukkiger naar hun werk en leveren meer op. Zo dragen zij bij aan een financieel gezond bedrijf. Hoewel medewerkers zelf hun leefstijl bepalen, kunt u hen wel bewust maken van hun invloed op de eigen gezondheid. Hoe u dat op een laagdrempelige manier doet, vertellen wij u graag tijdens deze interactieve kennissessie met paneldiscussie. Ook kunt u een gratis health check doen.

Ik kom naar de sessie

Programma

Een panel van enkele professionals van Sc Heerenveen, FC Emmen, de KNVB en Henk Hummel, Algemeen directeur van ArboNed geven antwoord op vragen zoals:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op organisaties en werknemers?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaan topsporters om met vitaliteit en duurzaam inzetbaarheid en wat kunt u hier als bedrijf van leren?
  • Welke rol speelt vitaliteit binnen het betaald voetbal?
Tijd                                             Programma
14.00 uur Ontvangst op de BCDN beurs met mogelijkheid tot inzicht in uw eigen gezondheid via onze korte health check
15.00 uur  Interactieve paneldiscussie in het VitaliteitsDome
16.30 uur

Netwerkgelegenheid met mogelijkheid tot health check. Na de sessie kunt u op eigen gelegenheid de beurs bezoeken.

 

Deze kennissessie is op 24 maart op de BCDN beurs in het WTC Expo (Heliconweg 52 in Leeuwarden). De routebeschrijving vindt u hier. Entree van de BCDN beurs is inbegrepen bij aanmelding voor deze kennissessie.

Korte health check

Nieuwsgierig hoe het met uw eigen gezondheid staat? Voor en na het inhoudelijke gedeelte kunt u een korte health check doen. We testen hierin uw bloeddruk, cholesterol, bloedsuikerwaarde en berekenen uw BMI. Deze persoonlijke health check geeft u ook een inkijk in het wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek. 

Aanmelden

BCDN beurs

We organiseren deze kennissessie op de BCDN beurs, hét zakelijk platform van het Noorden dat draait om netwerken, kennis delen en verbindingen leggen. ArboNed is tijdens deze beurs (24 & 25 maart) aanwezig met een stand. 

Kunt u niet in Leeuwarden?

Kunt u niet deelnemen aan de sessie in Leeuwarden? Wellicht past een van onze andere sessies in het land, of ons webinar wel in uw agenda. Klik hieronder voor het overzicht. 

Locaties en data kennissessies