Meld u aan voor ons online webinar: Een gezond bedrijf

online webinar: Een gezond bedrijf

Wegens het coronavirus zijn wij genoodzaakt onze interactieve kennissessie 'Een gezond bedrijf levert veel op' in Leeuwarden te annuleren. U kunt zich nog wel aanmelden voor het online webinar op 26 maart van 12.00 tot 12.30 uur.

Een gezond bedrijf levert veel op

Gezonde en vitale werknemers zijn productiever, hebben meer plezier in hun werk en verzuimen minder. Elke werkgever is dan ook gebaat bij een beleid op het gebied van leefstijl en gezondheid bevorderen. Maar hoe doet u dit? Tijdens het webinar krijgt u antwoord op vragen als:

  • Wat is de invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim?
  • Hoe kan een Preventief medisch onderzoek (PMO) bijdragen aan een gezond bedrijf?
  • Hoe gaat het verder na een PMO, hoe vormt het de basis voor een (meerjaren) actieplan gericht op gezondheid en vitaliteit.

Deze sessie is geschikt voor werkgevers, leidinggevenden en/of hr-professionals die meer verdieping willen in dit onderwerp.

De expert

De expert van dit webinar is Nathan van Veen, vitaliteit- en gezondheidsdeskundige en operationeel manager procesregie Arnoud van Hogen is de host. In het live webinar kunt u via chat direct vragen stellen aan Nathan en Arnoud.

Webinar terugkijken

Een webinar is een live, online uitzending waar u vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet aan kunt deelnemen. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken, maar dan kunt u geen vragen meer stellen. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu aan te melden.

Aanmelden