Volg je kompas naar het noorden - wij zoeken enthousiaste artsen

wij zoeken enthousiaste artsen in Leeuwarden

ArboNed Leeuwarden zoekt enthousiaste artsen die kennis willen maken met het vak van bedrijfsarts in Friesland. Volg jouw kompas naar het noorden en ervaar hoe het is om kleine ondernemers te helpen bij het verlagen van verzuim en het verhogen van werkplezier. In een prachtige provincie, die – naast het werk – ontzettend veel te bieden heeft.

Maak kennis met Friesland, in werk én vrije tijd!

Loop drie dagen mee en ervaar zelf hoe het is om bij ArboNed te werken in het noorden van Nederland. Je maakt gestructureerd kennis met de veelzijdigheid van het vak, de diversiteit aan klanten en je toekomstige collega’s.

Om je ook te laten proeven wat de prachtige provincies te bieden hebben, sluiten we jouw kennismaking af met een wadlooptocht en diner in een restaurant naar keuze. Het moment om jouw ervaringen te bespreken met onze regiomanager Marjon Veentjer.

Na het goed doorkomen van je proeftijd en zes maanden te hebben gewerkt krijg je een week vakantie in de noordelijke provincies van Nederland cadeau. Zo kun je heerlijk ontspannen met je partner/gezin.

Meer informatie over het werken als arts bij ArboNed Leeuwarden? Kijk op deze pagina of neem direct contact met ons op via 058 233 92 33 of leeuwarden@arboned.nl. ArboNed is onderdeel van HumanTotalCare.