Maartje Paumen boeit ArboNed-klanten tijdens jubileum ontbijt-bijeenkomst in Maastricht

maartje paumen

Op Buitenplaats Vaeshartelt, een prachtige locatie in Maastricht, komen directeur/eigenaren en HR-professionals bijeen voor de jubileum ontbijt-bijeenkomst van ArboNed. ArboNed bestaat 25 jaar en viert dat heel 2019 samen met haar klanten. Tijdens de bijeenkomst kunnen klanten netwerken, korte gezondheidschecks doen, een VR-spel spelen over stress, kennismaken met de professionals van ArboNed en genieten van een heerlijk ontbijt. Én tophockeyster Maartje Paumen geeft een bijzonder open, persoonlijke speech over de pieken en dalen van haar sportcarrière.

netwerken

Opgebrand

Maartje Paumen voert het woord samen met haar mental coach Marco Hoogerland. Een interessant sprekersduo, dat duidelijk goed op elkaar is ingespeeld. Hoogerland trapt de speech af: “Laat ik beginnen om Maartje eens goed te introduceren. Zij is de allerbeste hockeyster aller tijden.” De aanwezigen geven haar een welverdiend applaus.

Paumen speelde sinds 2004 voor het Nederlands elftal en werd in 2011 captain van het team. In 2015 ging het mis. Ze was opgebrand. Een combinatie van jarenlang keihard werken, alleen gaan voor goud, het plezier in de sport verliezen. Ze deed een pas op de plaats. Tien maanden voor haar laatste Olympische Spelen ooit, ging ze er acht weken uit.

maartje paumen

Herstel

In die acht weken werkte ze hard aan haar herstel, fysiek en mentaal. Ze kreeg de tijd zichzelf weer te vinden en kreeg ook het plezier in het hockeyen terug. “Ik was zo’n sporter die alleen blij kon zijn met goud. Het enige zilver waar ik ontzettend trots op was, behaalden we op de Olympische Spelen in 2016. Dat had te maken met mijn persoonlijke proces en het proces met onze nieuwe coach”, vertelt Paumen.

Hoogerland, haar mental coach: “Zelfs de beste van de wereld is wel eens onzeker. Maar iemand met haar passie, kan buitengewoon snel weer fit zijn.”

En op de werkvloer?

Hoe je de vertaalslag kunt maken naar de werkvloer, kunnen Hoogerland en Paumen haarfijn uitleggen. “Als je op de werkvloer zes weken uitvalt, ben je vergeten en vervangen. Er is niets zo erg als dat. Ook al is het moeilijk, houd uw werknemer betrokken.”

Verzuim verlagen

Aanleiding voor de bijeenkomst is uiteraard het 25-jarig bestaan, maar ook de zorgelijke stijging van de verzuimcijfers de laatste jaren. Het goede nieuws is dat werkgevers die stijging wel een halt kunnen toeroepen, vertelt regiomanager Jos Kesseleer in zijn speech. Door in te zetten op preventie, via een Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en Preventief medisch onderzoek (PMO).

Het PMO staat centraal op het Vitaliteitsplein. De aanwezige klanten kunnen hier onder meer een aantal health checks doen, die onderdeel zijn van het PMO.

Jos Kesseleer

25 jaar ArboNed

Tijdens de bijeenkomst blijkt er een klant van het eerste uur te zijn. Monique Pakbier van Cox Geelen neemt als bedankje een mooie bos bloemen in ontvangst.

Heel 2019 staan we stil bij ons 25-jarig bestaan. En wie jarig is, trakteert! Bekijk onze speciale jubileum-pagina en maak kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf.

Alle jubileumvoordelen

team
Team ArboNed Maastricht
ontbijt
Netwerken en ontbijten
health checks
Gezondheidstests
sko
Meubilair van SKO
25 jaar klant
Cox Geelen is 25 jaar klant bij ArboNed