Adviesbureau Brekelmans uit Maastricht wint gratis ArboNed health check

winnaar

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei presenteerde ArboNed zich op de beurs Limburg Leads in Maastricht, als partner van MKB Limburg. Bezoekers konden er gratis een 'mini health check' doen en ze konden een zeer uitgebreide health check winnen ter waarde van € 150. De gelukkige winnaar van deze check is de heer Banens van adviesbureau Brekelmans in Maastricht.

Preventief arbobeleid belangrijk

"Mede dankzij de mini health checks was het heel druk op de stand", zegt salesmanager bij ArboNed Veronique Hardy. "We merken dat werkgevers steeds meer het belang inzien van een goed, preventief arbobeleid voor de werknemers die gelukkig nog wel aan het werk zijn. ArboNed levert hier graag een positieve bijdrage aan."

Tijdens de mini health checks op de beurs zijn bij de deelnemers onder meer de bloeddruk en het cholesterol gemeten en is een longonderzoek gedaan. Alle deelnemers ontvingen een medisch paspoort met de onderzoekuitslagen, gecombineerd met een gratis lifestyleadvies van onze consultants.

Health checks voor uw bedrijf

Meer weten over wat deze health checks voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 043 328 81 88 of maastricht@arboned.nl voor een vrijblijvend advies.

MKB Limburg en Limburg Leads

Tijdens de beurs Limburg Leads was MKB-Limburg te vinden in de MKB-straat. Hier konden ondernemers tevens kennismaken met partners en leden van MKB-Limburg: L1, Document House Limburg powered by BCT, Kerckhoffs Advocaten, Mobile XL, PitchWorks, Essent by Volta Limburg, Operasana Vaals, One Squad ICT en ArboNed.