Webinar Wijzigingen Arbowet on demand terugkijken

Vanaf 1 juli 2017 wijzigt een aantal zaken in de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet). Deze wijzigingen kunnen gevolgen hebben voor uw onderneming.

Webinar Wijzigingen Arbowet on demand terugkijken

Gratis webinar
Tijdens het gratis webinar ‘Wijzigingen Arbowet 2017’ zetten de experts van ArboNed in drie kwartier de wijzigingen kort en krachtig voor u op een rij. Na het volgen van dit webinar weet u welke aanpassingen nodig zijn in uw bedrijfsvoering en welke voorbereidingen u kunt treffen. Het webinar vond plaats op 11 april 2017 en is op ieder gewenst moment on demand terug te kijken.

Terugkijken gratis webinar

Preventie centraal

In de vernieuwde Arbowet staat preventie centraal. Met de praktische training Preventiemedewerker leidt ArboNed uw werknemer binnen één dag op tot preventiemedewerker. Persoonlijke en praktische ondersteuning op de werkvloer door een van onze deskundigen is mogelijk met de dienst Mijn preventie-expert. Zo kunnen de experts van ArboNed uw preventiemedewerker bijstaan bij het opstarten en implementeren van het preventiebeleid, bij het uitvoeren van het Plan van aanpak van de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en het inzetten van interventies.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of stuur ons een bericht.

Gerelateerde nieuwsberichten