Gratis online magazine ‘MKB werkt’

In het gratis online magazine van ArboNed genaamd ‘MKB werkt’, vindt u alle informatie die u als werkgever nodig heeft over verzuim en gezond en veilig werken. De app voor uw smartphone of tablet selecteert dagelijks actueel nieuws rond deze thema’s uit meer dan 1.000 nieuwsbronnen, in één overzichtelijk magazine.

Altijd up-to-date

ArboNed ontwikkelde MKB werkt speciaal om klanten dagelijks bij te praten over werken, wet- en regelgeving rond ziekte en verzuim, hoe u het best met verzuim kunt omgaan en hoe u verzuim kunt voorkomen door gezond en veilig werken te stimuleren. MKB werkt wordt dagelijks ververst en voorzien van commentaar van ArboNed-deskundigen en links naar handige sites en tools voor meer informatie. Zo blijft u altijd up-to-date.

Snel en eenvoudig de app installeren

U installeert de MKB werkt app in slechts 3 stappen.

Stap 1
Installeer de app MKB werkt op uw smartphone of tablet.

Stap 2
Start de app op en registreer u met naam en e-mailadres. Volg de instructies tijdens het installeren en verifieer uw e-mail adres.

Stap 3
Voor Android klik op de knop 'Magazines toevoegen'. Voor iOS klik op het icoon 'Kiosk'. Voeg daarna het magazine MKB werkt toe. U kunt naar wens ook de andere magazines over veiligheid en werken, en gezondheid toevoegen.

Vragen?

Neem contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of via info@arboned.nl.