Henk Hummel nieuwe algemeen directeur ArboNed

  • 11 oktober 2016 aangemaakt

ArboNed heeft een nieuwe directeur. Henk Hummel (51) start per direct en volgt Richard Adamowicz op.

Henk Hummel nieuwe algemeen directeur ArboNed

Hummel is reeds 18 jaar werkzaam bij ArboNed en bekleedde diverse functies. De afgelopen periode was hij verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het Zakelijke markt-team in de noordelijke helft van Nederland én voor de succesvolle divisie Verzekerd, waarbij in samenwerking met inkomensverzekeraars verzekerde arbodienstverlening aan MKB-ers wordt geboden.

Met deze benoeming maakt Hummel ook deel uit van het directieteam van HumanTotalCare. HumanTotalCare is de overkoepelende holding die vanuit verschillende merken (ArboNed, HumanCapitalCare, Mensely en IT&Care) werkt aan de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland. Gezamenlijk werken 1.300 professionals dagelijks voor ruim 65.000 werkgevers en ruim 1 miljoen werknemers.

Over ArboNed

ArboNed is een vooraanstaande en professionele dienstverlener, die zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers. De professionals en experts van ArboNed verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s in organisaties, bevorderen de gezondheid en verhogen de motivatie van mensen. ArboNed focust zich op het MKB.