Een gezond bedrijf én voldoen aan de Arbowet

Wist u dat iedere werkgever verplicht is zijn werknemers een Preventief medisch onderzoek (PMO) aan te bieden? Met een PMO krijgen u en uw mensen inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid in combinatie met werk en leefstijl. En adviezen om dit te verbeteren. U als werkgever ontvangt een rapport met advies om de gezondheidsrisico’s in uw bedrijf aan te pakken.

Een gezond bedrijf én voldoen aan de Arbowet

Snel en betaalbaar of maatwerk
ArboNed heeft drie verschillende PMO's ontwikkeld, afgestemd op de wensen van onze klanten:

  • Met het PMO Persoonlijk ondergaan uw werknemers een uitgebreide gezondheidscheck via een online vragenlijst en een fysiek onderzoek, bij u of bij ons op locatie.
  • Bij PMO Vitaal ontvangen uw werknemers een op maat gemaakte online vragenlijst - afgestemd op uw bedrijfsrisico's en doelstellingen - en ondergaan zij een fysiek onderzoek.
  • Wilt u snel en makkelijk duidelijkheid over de gezondheid van uw mensen én voldoen aan uw wettelijke verplichting? Dan biedt het ePMO, het online Preventief medisch onderzoek, uitkomst.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het PMO en wat het uw bedrijf kan opleveren? Kijk dan op arboned.nl/pmo, bel naar 030 299 62 77 of e-mail naar salessupport@arboned.nl

Gerelateerde nieuwsberichten