Werkstress beroepsziekte nummer 1

  • 01 november 2017 aangemaakt

Voorkom verzuim door stress.

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 in Nederland. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische klachten. De overheid vraagt hier extra aandacht voor met de Week van de Werkstress van 13 tot en met 16 november 2017.

Werkstress beroepsziekte nummer 1

Ligt u weleens wakker van uw werk?

Speelt stress ook bij u op de zaak en ligt u hier als ondernemer weleens wakker van? Bijvoorbeeld omdat u vermoedt dat privézaken van uw werknemer zijn werk beïnvloeden? Of omdat uw beste mensen niet goed kunnen samenwerken? Of zijn uw werknemers zó betrokken dat u bang bent dat het te veel voor ze wordt?

Gratis advieslijn beter omgaan met stress

Als MKB-speler en expert op het gebied van psychisch verzuim staat ArboNed rond de Week van de Werkstress extra stil bij de werkstress van u als ondernemer. ArboNed helpt u hier vrijblijvend bij met onze gratis advieslijn 030 299 60 60. Deze advieslijn is in de maand november 2017 bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 17.30 uur.

Zo kunt u uw zorgen vrijblijvend delen met één van onze bedrijfsmaatschappelijk werkers. Zij denken direct met u mee en helpen verzuim door werkstress te voorkomen.

Bel de advieslijn 030 299 60 60

Meer informatie en hulpmiddelen
Kijk voor meer informatie, praktische tips en handvatten om verzuim door stress te voorkomen op www.arboned.nl/werkstress.