Weten wat in uw branche speelt

  • 20 februari 2018 aangemaakt

Als ondernemer wilt u één ding: ondernemen. Doen waar u goed in bent. Wanneer u tegelijkertijd ook werkgever bent, kan er ook ‘gedoe’ op uw bord liggen, waar u misschien helemaal niet voor in de wieg bent gelegd. Bij wie kunt u dan terecht voor hulp en advies? Iemand die u begrijpt. Iemand die snapt hoe het werkt in uw branche en die weet wat er in uw omgeving speelt.

ArboNed weet wat er speelt in uw branche. Zo hebben we onlangs onze samenwerking met de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel: UNETO-VNI versterkt

ArboNed heeft ruime ervaring in verschillende branches. Zo bundelen wij onze kennis en expertise in specifieke oplossingen voor de betreffende branche, gericht op preventie, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en verzuim (voorkomen en beperken). Zo werken we nauw samen met onder andere Koninklijke Metaalunie, Bouwend Nederland en UNETO-VNI. Wij spreken Jan Nieuwdorp over onze versterkte samenwerking met de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel: UNETO-VNI.

Specialistische branchekennis

“Wij werkten al samen met UNETO-VNI en luisterden naar de feedback van hun leden. Daar hoorden we dat er behoefte was aan nog meer specifieke branchekennis bij onze bedrijfsartsen. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is voor een MKB-ondernemer om samen te werken met iemand die weet wat er in zijn omgeving en branche speelt, gaan we dat als volgt invullen: één kern-bedrijfsarts neemt plaats in het college Arbeid & Organisatie van UNETO-VNI. Zo horen we direct wat er speelt binnen de branche en kunnen dit doorvertalen naar onze bedrijfsartsen in het veld. Verder zijn er acht andere bedrijfsartsen geselecteerd in de verschillende regio’s, die regelmatig overleg voeren met onze kern-bedrijfsarts en daardoor als vraagbaak kunnen fungeren. Zo borgen we deze specialistische kennis voor de specifieke branche, direct in eigen huis.”

ArboNed weet wat er speelt in uw branche. Zo versterkte we onlangs onze samenwerking met UNETO-VNI, brancheorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel
Links Henk Hummel, algemeen directeur van ArboNed en rechts directeur Erik van Engelen van UNETO-VNI ondertekenen onze versterkte samenwerking.

Aantrekkelijke kortingen

Aanvullend op deze bijzondere aanpak verleent ArboNed 7% korting op alle diensten aan de leden van UNETO-VNI. Ook met andere organisaties hebben we afspraken over ledenvoordeel en aantrekkelijke branchekortingen.

Met deze branches werken we samen