Hoe een vertrouwenspersoon van ArboNed u kan helpen

Wij spreken Marcel Oldenhuizing, extern vertrouwenspersoon van ArboNed over de rol en verantwoordelijkheden van de vertrouwenspersoon

Sinds #MeToo is er extra aandacht voor de vertrouwenspersoon binnen het bedrijfsleven. ArboNed weet hoe belangrijk deze persoon binnen het bedrijf kan zijn. Daarom leiden wij werknemers binnen één dag op tot vertrouwenspersoon en zorgen wij voor verdieping met een vervolg-training. Ook leveren wij externe vertrouwenspersonen die eventueel in combinatie met een interne vertrouwenspersoon samenwerken.

Wij spreken onze bedrijfsmaatschappelijk werker en extern vertrouwenspersoon Marcel Oldenhuizing over deze belangrijke rol en de taken en verantwoordelijkheden. Lees hier het interview: "De vertrouwenspersoon is partijdig en doet niets zonder toestemming"

Extern vertrouwenspersoon in uw bedrijf?

Bent u benieuwd wat een extern vertrouwenspersoon in uw bedrijf kan betekenen? Uw persoonlijke contactpersoon bij ArboNed helpt u graag verder. Heeft u nog geen persoonlijke contactpersoon kunt u ons altijd bereiken via 030 299 62 77 of salessupport@arboned.nl.