Stage bij ArboNed

  • 09 april 2018 aangemaakt

ArboNed staat altijd open om jonge en enthousiaste mensen te ontvangen en te laten zien hoe dynamisch een arbodienst is. Zo ontvingen wij onlangs maar liefst 21 studenten Bedrijfskunde van de Hogeschool Utrecht.

Stage ochtend bij ArboNed

Tijdens deze ochtend lieten wij de studenten kennis maken met ArboNed en de mogelijkheden van stage lopen bij ons bedrijf. Het ging hier specifiek om een meewerkstage als procesregisseur. De ochtend was interactief ingedeeld met een plenaire sessie van Sandra van Diepen (HR adviseur a.i.) en Arnoud van Hogen (manager procesregie). Na deze korte inleiding kregen de studenten middels speeddates-sessies de kans om kennis te maken met zeven procesregisseurs uit de organisatie.

stage-ochtend bij ArboNed

De reacties na deze bijeenkomst waren erg positief en de studenten vertrokken enthousiast. Zij waren vooral verrast over de dynamiek binnen ArboNed als arbodienst en commerciële organisatie. Wij wensen de studenten veel succes bij hun studie en verwelkomen ze graag als stagiair.

Heb jij interesse in een stage als casemanager/ procesregisseur? Neem dan contact met Sandra op via sandra.vandiepen@arboned.nl.