Investeren in Topteams: kennissessies met Erben Wennemars in samenwerking met MKB-Nederland

  • 30 oktober 2018 bijgewerkt

MKB-Nederland, waarvan ArboNed kennispartner is, organiseert een aantal kennissessies onder de noemer 'Investeren in Topteams'. Onder leiding van Erben Wennemars wordt besproken hoe u kunt investeren in gezonde, betrokken en gelukkige medewerkers, maar ook hoe u dat kunt doen als zelfstandig professional.

mkb

Voordelen bevlogenheid

Hoe zorgt u voor een team dat zich betrokken voelt bij het bedrijf? Bevlogen medewerkers kunt u immers langer aan zich binden én zijn productiever. Hoe kunt u zelf beter presteren in samenwerking met uw opdrachtgevers en samenwerkingspartners? Vragen waar Erben Wennemars tijdens deze bijeenkomsten bij stil staat. ArboNed geeft op basis van praktijkervaring tips waarmee u direct aan de slag kunt.

Vooralsnog staan er twee sessies gepland. Houd deze site in de gaten voor meer data!

Erben Wennemars

In zijn imposante schaatscarrière wordt hij twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Erben zet zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij ambassadeur van de Meeùs Runclub, adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, bestuurslid van PEC ZWOLLE United, radiopresentator voor de Nieuws BV, veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en motiverende spreker voor bijna elk soort publiek.