Besteed uw nieuwe opleidingsbudget goed

  • Leestijd
    2 minuten
  • 24 december 2018 aangemaakt
  • 13 mei 2019 bijgewerkt

Het nieuwe jaar staat voor de deur en een nieuw jaar betekent ook een nieuw opleidingsbudget. Het investeren in opleidingen en trainingen voor uw werknemers betaalt zich vaak dubbel terug. Goed opgeleid personeel functioneert namelijk beter en ze voelen zich vaak meer verbonden aan het bedrijf. Ook is het goed voor uw bedrijfsimago en het aantrekken van nieuw talent.

Besteed uw nieuwe opleidingsbudget goed

Training verzuimmanagement

Door een training aan te bieden, kunt u direct geld besparen. Denk daarbij aan verzuimmanagement. Verzuim is een complex probleem. De kosten van het verzuim kunnen flink oplopen en de juiste begeleiding kan ook om een flinke tijdsinvestering vragen. Daarom biedt ArboNed de training Verzuimmanagement voor leidinggevenden, verzuimcoördinatoren of iedereen vanuit een P&O of HRM rol. Deelnemers leren onder andere om de diverse gesprekken rondom verzuim effectief te voeren en om te gaan met psychisch (privégerelateerd) verzuim. Ook de relevante wetgeving komt aan bod en de mogelijke interventies.

Boek de training

Maatwerktraining

Moeten diverse mensen binnen uw organisatie dezelfde training volgen, dan is een incompany-training uitermate geschikt. Een incompany-training is per deelnemer immers relatief goedkoper dan een training met open inschrijving. Bovendien kan de training ook nog helemaal op de wensen van uw organisatie worden afgestemd, waardoor het rendement nog groter is.

Meer trainingen

 

Gerelateerde nieuwsberichten

teaser_Bed

Verzuim verlagen

Gezonde werknemers maken een gezonde onderneming. Het verminderen of zelfs voorkomen van verzuim is van groot belang…
10 minuten