25 jaar ArboNed: profiteer van alle jubileumvoordelen

  • leestijd: 2 minuten
  • 06 februari 2019 aangemaakt
  • 04 april 2019 bijgewerkt

Hoera, ArboNed is jarig! Al 25 jaar maken wij, samen met onze klanten, de werknemers in Nederland gezonder en vitaler. En wie jarig is, trakteert. Daarom profiteert u als klant heel 2019 van alle voordelen, cadeaus, gratis kennissessies en inspiratie voor een gezond en vitaal bedrijf.

ArboNed bestaat 25 jaar en dat vieren we met onze klanten

Gezondheid bevorderen

Als dank voor het vertrouwen van onze klanten, vieren we ons jubileum een heel jaar lang. Ieder kwartaal in 2019 staat een thema centraal. In het eerste kwartaal staan we stil bij 'samen werken aan een gezond en vitaal bedrijf'. Want mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé, maar ook op het werk voordeel van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en zijn productiever. Gezonde en vitale medewerkers verzuimen minder, waardoor u bespaart op uw bedrijfskosten. 

Alles over de jubileumvoordelen

Feestelijke ontbijt-bijeenkomst

Een gezond en vitaal bedrijf begint natuurlijk bij u als directeur, eigenaar, leidinggevende of hr-professional. Daarom nodigen wij onze klanten persoonlijk uit voor een van de feestelijke ontbijt-bijeenkomsten in de regio. Daar kunt u kennismaken met onze professionals, zelf een korte gezondheidscheck doen en u laten inspireren door een bekende gastspreker zoals Leontien van Moorsel, Mark Tuitert, Jochem Uytdehaage, Foppe de Haan of Erben Wennemars. Heeft u de uitnodiging gemist? Meld u dan hier aan.

Word klant

Via onze nieuwsbrief en onze website ontvangen onze klanten praktische hulpmiddelen, tips, aanbiedingen en maken ze kans op mooie cadeaus voor een gezond en vitaal bedrijf. Uiteraard profiteren nieuwe klanten ook. Dus bent u nog geen klant, maar wilt u wel gebruik maken van alle jubileumvoordelen? Word dan eenvoudig, online klant bij ons. Wij hebben altijd een verzuimabonnement dat bij u past.

Word klant bij ArboNed