ArboNed & Fysio Holland - Boks je fit

Lichamelijke klachten van werknemers kunnen dagelijkse werkzaamheden flink belemmeren. Deze klachten kunnen ontstaan door een verkeerde werkhouding, een niet goed ingestelde werkplek of een te hoge werkdruk. ArboNed helpt verzuim door lichamelijke klachten te voorkomen. Dit doen we onder andere door werkplekonderzoeken, preventieve spreekuren van de bedrijfsarts en trainingen.

Boks je fit

Samen met Fysio Holland is een nieuw programma ontworpen, 'Boks je fit'. Boks je fit is een clinic van 1,5 uur gegeven op de werkvloer. Tijdens deze clinic staan plezier in bewegen, bewustwording van het belang van bewegen en het versterken van de werkrelatie centraal. De clinics worden in heel Nederland gegeven en na de clinic is er de mogelijkheid een vijf-weken durend 'Boks je fit-programma' te volgen.

Onlangs werd de eerste clinic gegeven bij Asito. Werknemers kregen daar een presentatie over het belang van bewegen en een bokstraining, onder andere begeleid door John Passchier. Het was een groot succes.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten van Boks je fit voor uw bedrijf? Neem dan contact met onze groepspraktijk ArboNed Rotterdam