Speciaal voor preventiemedewerkers: gratis kennissessie gevaarlijke stoffen en beroepsziekten

Beroepsziekten staan centraal tijdens de Week van de RI&E. Aanleiding voor ArboNed om een kennissessie te organiseren speciaal voor de preventiemedewerker. De gratis, interactieve kennissessie ‘Risico’s gevaarlijke stoffen beheersen en beroepsziekten voorkomen’ is op dinsdag 2 juli van 10.00 tot 14.00 uur in Utrecht. Let op: aanmelden kan niet meer, de expertsessie is vol.

sessie pm

Programma

Welke gevaarlijke stoffen zijn er en met welke wetgeving moet u rekening houden? Hoe kan de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) helpen beroepsziekten te voorkomen en wat is uw rol als preventiemedewerker? Hoe kunt u omgaan met klachten bij werknemers en hoe kunt u met een Preventief medisch onderzoek (PMO) de risico’s beheersen? Ga tijdens deze kennissessie ‘Risico’s gevaarlijke stoffen beheersen en beroepsziekten voorkomen’ – speciaal voor preventiemedewerkers – dieper in op deze en meer vragen. Ga actief aan de slag met (uw eigen) praktijkcases, deel uw kennis en kunde met collega-preventiemedewerkers en vraag advies aan onze experts.

Datum en locatie

Datum: 2 juli 2019
Tijd: 10.00 uur - 14.00 uur (inclusief verzorgde lunch)
Adres: Zwarte Woud 10, Utrecht

Let op: aanmelden kan niet meer, de sessie is vol.

De experts

De sessie wordt verzorgd door arbeidshygiënist Alka Barten-Keunen, arbeidshygiënist/veiligheidskundige Frank Peters en bedrijfsarts Ger Steinmann, allen specialist in gevaarlijke stoffen.

Heel 2019 voordeel voor u

Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met onze klanten. Ieder kwartaal staat een thema rond gezondheid en vitaliteit op de werkvloer centraal, dit kwartaal is dat ‘Arbeidsrisico’s verminderen’. Via onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt u tips, praktische hulpmiddelen en aanbiedingen voor een gezond en vitaal bedrijf.

Alle tips, cadeaus en hulpmiddelen

Gerelateerde nieuwsberichten