Gratis webinar: 'Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?'

Het tweede kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van arbeidsrisico’s verminderen. In ons gratis webinar 'Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?' vertellen onze experts u alles over de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en leert u meer over wat preventie u oplevert. Tijdens de live uitzending kunt u via de chat vragen stellen aan onze consultants.

Gratis webinar: 'Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?'

Online webinar

Hoe gaat u aan de slag met uw RI&E en wat is de rol van de preventiemedewerker? U hoort het tijdens ons gratis webinar, dat u vanachter uw eigen bureau kunt volgen. Het live webinar is op dinsdag 25 juni 2019 van 12.00 tot 12.45 uur. U heeft dan ook de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen aan onze consultant. Komt het tijdstip u niet uit, dan kunt ervoor kiezen het webinar op een ander geschikt moment terug te kijken.

Gratis aanmelden

Speciaal voor preventiemedewerkers

Bent u preventiemedewerker? Meld u dan nu aan voor de gratis, interactieve kennissessie ‘Risico’s gevaarlijke stoffen beheersen en beroepsziekten voorkomen’ op dinsdag 2 juli van 10.00 tot 14.00 uur in Utrecht. Deze expertsessie organiseert ArboNed speciaal voor preventiemedewerkers.

Meer informatie en aanmelden

Gerelateerde nieuwsberichten