Webinar terugkijken: 'Werken aan preventie met de RI&E. Hoe doe je dat?'

Wat doet de preventiemedewerker precies en hoe gaat u aan de slag met uw Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E)? In ons gratis webinar 'Werken aan preventie met de RI&E: hoe doe je dat?' gaan onze experts in op deze en meer vragen. U kunt het webinar hier terugkijken:

Webinar terugkijken

webinar

Tijdens het gratis webinar geven experts van ArboNed u in drie kwartier de nodige basisinformatie over hoe u verzuim kunt verlagen met behulp van de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E).

U hoort onder andere meer:

  • Wat preventie u als werkgever oplevert.
  • Hoe u invulling kunt geven aan preventie via de RI&E.
  • Welke rol de preventiemedewerker speelt bij de RI&E en het verlagen van verzuim.
  • Beroepsziekten; het centrale thema van de Week van de RI&E.

De experts

Monique Vermeulen, senior consultant ergonoom bij ArboNed, speelt een belangrijke rol in het borgen en verbeteren van de werkomstandigheden van klanten van ArboNed. Vanuit een praktijk en resultaatgerichte aanpak adviseert zij opdrachtgevers over zowel collectieve als individuele vraagstukken, zodat men dit direct kan toepassen binnen de organisatie.

Arnoud van Hogen, projectmanager bij ArboNed, heeft de afgelopen twintig jaar gewerkt binnen de zakelijke dienstverlening en HR. Sinds 2009 werkt hij bij ArboNed in diverse managementfuncties en als projectmanager.

Webinar terugkijken

Heel 2019 voordeel voor u

ArboNed bestaat 25 jaar. Als dank voor uw vertrouwen, vieren we ons jubileum heel 2019 met onze klanten. Het tweede kwartaal van ons jubileumjaar staat in het teken van arbeidsrisico’s verminderen. Via onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangt u tips, praktische hulpmiddelen en aanbiedingen voor een gezond en vitaal bedrijf.

Meer informatie

Gerelateerde nieuwsberichten