ArboNed op plek 39 in de MT500, het reputatie-onderzoek van leiderschapsplatform MT

  • Leestijd
    1 minuten
  • 01 juli 2019 aangemaakt

ArboNed heeft een hoge notering ontvangen in de MT500, op plek 39. In de subcategorie Technische dienstverlening & Overige professionele dienstverlening staan we zelfs bovenaan. ArboNed krijgt waardering op de thema’s Klantgerichtheid, Productleiderschap, Excellente uitvoering en Werkgeverschap.

MT500, het reputatie-onderzoek van leiderschapsplatform MT.

Henk Hummel, directeur van ArboNed: “Als ArboNed helpen wij de mkb-ondernemer zodat hij kan doen waar hij goed in is: ondernemen. Het compliment van deze notering deel ik dan ook graag met onze klanten, partners en natuurlijk onze medewerkers. Het is mooi dat we, doordat we een grote organisatie zijn, de slagkracht hebben om te innoveren. Tegelijk blijven we aanwezig in de regio, waardoor we ook weten wat er op lokaal niveau speelt. Daar ben ik trots op.”

In het onderzoek van de MT500 worden respondenten gevraagd hun oordeel te geven over bedrijven die in hun eigen branche actief zijn, de zogenoemde peer-to-peer-beoordeling. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door de redactie van vakblad MT in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam.

Meer informatie over dit onderzoek en onze plaatsing, vind u op: www.mt.nl/mt500

MT500