Nieuw: PMO HISWA, het Preventief medisch onderzoek voor de watersportbranche

Ook in de watersportbranche is het van belang: duurzame inzetbaarheid. Mkb-watersportbedrijven hebben moeite vacatures te vullen en moeten met minder, en gemiddeld steeds ouder wordende, werknemers productiever en innovatiever worden om het bedrijf succesvol te houden. Het is daarom belangrijk aandacht te besteden aan de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers. Een middel hiervoor is Preventief medisch onderzoek (PMO) HISWA. Bovendien voldoet u hiermee gelijk aan uw wettelijke verplichting.

Nieuw: PMO HISWA, het Preventief medisch onderzoek voor de watersportbranche

Uitgebreide gezondheidscheck

Het PMO HISWA is een branchegerichte, uitgebreide gezondheidscheck, die kan worden aangevuld met fysieke onderzoeken toegespitst op risico’s in de watersportbranche. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking met HISWA en geeft snel en gemakkelijk inzicht in de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers. Uniek in Nederland en vanaf nu beschikbaar voor alle leden van HISWA

Lager verzuim, minder kosten

Het Preventief medisch onderzoek (PMO, of PAGO) is een wettelijk verplicht middel om werknemers actueel inzicht te geven in hun gezondheid, leefstijl en eventuele gezondheidsrisico’s. Zo weten zij wat ze kunnen doen om dit te verbeteren, om verzuim te voorkomen. En u kunt gericht maatregelen treffen om uw organisatie gezonder en vitaler te maken. Gezonde en vitale medewerkers zijn productiever, hebben meer werkplezier en verzuimen minder. Belangrijk, want gemiddeld kost één dag verzuim u al snel 250 euro.

Afgestemd op de branche

Het PMO HISWA is een online vragenlijst specifiek afgestemd op de werkzaamheden in de watersportbranche. Direct na het invullen, ontvangen de werknemers een persoonlijke rapportage die inzicht geeft in hun mentale gezondheid, energie, leefstijl en fysieke gezondheid.

Na de vragenlijst krijgt de werknemer een uitnodiging voor een telefonisch adviesgesprek met één van onze vitaliteit- en gezondheidsdeskundigen. Daarnaast kan ArboNed uw werknemer coachen bij het uitvoeren van de nodige verbeteracties. Waar mogelijk maken we hierbij gebruik van de samenwerkingen en voordelen die de HISWA biedt.

Vanaf 15 deelnemers kunt u kiezen voor een groepsrapportage die de relevante risico’s voor uw bedrijf zichtbaar maakt en nieuwe inzichten biedt op het gebied van duurzame inzetbaarheid, gezondheid en veiligheid.

Met het aanbieden van het PMO HISWA aan uw medewerkers voldoet u bovendien aan uw wettelijke verplichting en voorkomt u boetes.

Dit levert het PMO u en uw werknemers op

Pak de gezondheidsrisico’s binnen uw bedrijf aan en vraag direct een offerte op via
030 299 62 77 of salessupport@arboned.nl. Of kijk voor meer informatie op arboned.nl/pmo-hiswa

Gerelateerde nieuwsberichten