ArboNed podcast aflevering 2: Een gezond én veilig bedrijf

In deze aflevering staan we stil bij een gezond en veilig bedrijf, ook in coronatijd. Dubbelman Container Transporten vertelt hoe zij de RI&E hebben uitgevoerd en wat het hen heeft opgeleverd. RI&E-expert Ad van Zundert geeft praktische tips over hoe u de RI&E kunt uitvoeren in coronatijd.

U kunt de kans op ongelukken en gezondheidsklachten sterk verkleinen, als u weet welke risico’s werknemers lopen. Een wettelijk verplicht middel hiervoor is de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Dubbelman Container Transporten vertelt over hun ervaringen met de RI&E.

Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan op onze podcast op uw favoriete kanaal (Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts, Google PodcastStichter). 

ArboNed podcast

Bedrijfsmaatschappelijk werker Joost de Kruijter staat in de podcast van ArboNed stil bij gezond ondernemen. Hij spreekt ondernemers en hr-professionals over hoe zij zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. Onze arbo-professionals geven elke aflevering tips over een beleid voor goede arbeidsomstandigheden én het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit op de werkvloer. Luister hier aflevering 1 'Een gezond bedrijf levert veel op'

Gerelateerde nieuwsberichten