ArboNed podcast: Veilig (weer) aan het werk

Bedrijfsmaatschappelijk werker Joost de Kruijter staat in de podcast van ArboNed stil bij gezond ondernemen. Hij spreekt ondernemers en hr-professionals over hoe zij zorgen voor gezonde, gemotiveerde en competente medewerkers. In de derde aflevering gaat hij op bezoek bij Exite in Enschede om te horen hoe zij zorgen voor een gezonde werkomgeving in tijden van corona, thuis en op locatie. 

 

ArboNed Podcast gezond ondernemen

Aflevering 3: Veilig (weer) aan het werk

Het coronavirus heeft namelijk een grote impact op hoe wij leven en werken. Gezond werken in deze tijd draait om meer dan een schone werkplek en voldoende afstand houden. Het werk kan ook mentaal het nodige vragen. Zeker nu de huidige maatschappij tot angst en stress kan leiden. In deze aflevering geeft Marijke Beerlage, bedrijfsmaatschappelijk werker van ArboNed tips hoe u met deze angst en stress om kunt gaan. En Joost spreekt met Marloes van de Kuilen, manager Human Capital over hoe zij omgaan met thuiswerken, psychische belasting én gezonde en veilige werkplekken in tijden van corona.

Wilt u geen aflevering missen? Abonneer u dan op onze podcast op uw favoriete kanaal (Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts, Google PodcastStichter). 

Aflevering 1 en 2

Dit is de derde aflevering van de podcast van ArboNed. In de eerste aflevering stonden we stil bij het Preventief medisch onderzoek en wat dit Enrichment Technology Company (ETC) heeft opgeleverd. In de tweede aflevering namen we een kijkje bij Dubbelman Container Transporten om te kijken hoe zij de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hebben uitgevoerd. 

Gerelateerde nieuwsberichten