Arbowetgeving ingewikkeld? Ontdek in 45 minuten wat u moet doen tijdens het gratis webinar

De Wet verbetering poortwachter bestaat uit een aantal stappen die werkgevers moeten nemen om een zieke werknemer terug te (kunnen) laten keren naar de werkvloer. Daarbij moet u aan een aantal verplichtingen voldoen. Het is belangrijk dat u weet wat u moet doen om het verzuim zo beperkt mogelijk te kunnen houden, en zo financiële risico’s te verlagen.

Arbowetgeving ingewikkeld? Ontdek in 45 minuten wat u moet doen tijdens het gratis webinar

Gratis webinar ‘Wet verbetering poortwachter’

Tijdens het gratis webinar ‘Wet verbetering poortwachter’ op dinsdag 1 november 2016, krijgt u inzicht in alle verplichte stappen binnen de Wet verbetering poortwachter en een update van de wijzigingen in de Arbowet. U kunt zich hier aanmelden voor het gratis webinar dat begint om 09.00 uur en duurt tot 09.45 uur.

Aanmelden gratis webinar

Na deelname aan dit webinar weet u precies wat u als werkgever verplicht ben te doen. De experts van ArboNed nemen u mee in de Wet verbetering Poortwachter aan de hand van een stappenplan en praktijkvoorbeelden.

Update Arbowet 2017

Op 1 januari 2107 wijzigen een aantal zaken in de Arbowet. Deze wijzigingen kunnen gevolgen hebben voor uw onderneming. De experts van ArboNed zetten de wijzigingen kort en krachtig voor u op een rij.

Vragen stellen via live chat

Een webinar is een live, online uitzending waar u vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet aan kunt deelnemen. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan onze experts via de live chat. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu aan te melden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met ArboNed via 030 299 64 44 of via info@arboned.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten