Bedrijfsongevallen, geweldsdelicten of andere calamiteiten

U moet er niet aan denken. In een fractie van een seconde kan het leven van u en uw werknemer(s) voor even of voor altijd totaal veranderd zijn. Bij een bedrijfsongeval, geweldsdelict of andere calamiteit is goede zorg essentieel, direct en op de lange termijn.

Calamiteitenservice ArboNed

ArboNed biedt de Calamiteitenservice. Vindt er een onverwachte en ingrijpende gebeurtenis plaats op uw werkvloer, kunt u direct bellen (24 uur per dag, 7 dagen per week). Wij regelen een bedrijfsmaatschappelijk werker die direct voor u klaar staat. Hij kan praktische zaken regelen maar is ook speciaal opgeleid om slachtoffers en getuigen op te vangen en te begeleiden.

En onze service gaat verder. Zo bieden wij na de calamiteit deskundige ondersteuning tijdens de verwerking, advies voor veilige werkhervatting en eventueel onderzoek naar de veiligheid van de werkplek.

Persoonlijk advies over deze dienst? Voor meer informatie kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon van ArboNed. Of neem contact op via 030 299 62 77 of salessupport@arboned.nl.

 

Gerelateerde nieuwsberichten