Checklist Gezond en vitaal thuiswerken

Langere tijd thuiswerken zorgt voor ergonomische uitdagingen, zoals nek- en schouderklachten. En sommige werknemers vinden het thuiswerken mentaal zwaar. Gebruik deze checklist zodat uw werknemers gezond en vitaal kunnen thuiswerken. 

Download de checklist

Checklist Gezond en vitaal thuiswerken

Uw zorgplicht rond thuiswerken

Veel mensen werken al maandenlang dagelijks vanuit huis. Als werkgever moet u volgens de Arbowet elke arbeidsplaats in zijn arbobeleid betrekken. Ook de thuiswerkplek. Als werkgever moet u nagaan of de thuiswerkplek bijvoorbeeld ergonomisch is ingericht. Deze checklist helpt u om aan uw zorgplicht te voldoen. 

Download de checklist

Zeker van een gezonde thuiswerkplek?

Hoe zorgt u er nu voor dat uw werknemers ook thuis prettig en gezond kunnen blijven werken? Met de online workshop Gezond Thuiswerken geven we uw medewerkers in groepsverband tips over hoe ze zo gezond en comfortabel mogelijk thuiswerken.

Heeft u alleen behoefte aan een preventieve controle van onze ergonomen? Met onze preventieve online thuiswerkplek-check voor beeldschermwerk krijgt uw werknemer advies over het optimaal inrichten van zijn thuiswerkplek. Ook als hij geen ingerichte kantoorwerkplek heeft.

Gerelateerde nieuwsberichten