Coronacalculator MKB-Nederland berekent hoe ondernemer door crisis komt

  • Leestijd
    2 minuten
  • 29 april 2020 aangemaakt
  • 19 mei 2020 bijgewerkt

Ondernemers komen door de coronacrisis acuut in de financiële problemen: omdat zij hun bedrijf verplicht hebben moeten sluiten, vanwege de thuisblijfadviezen van de overheid of door verstoorde (internationale) ketens. De coronacalculator van MKB-Nederland (waar ArboNed kennispartner van is) en VNO-NCW geeft direct inzicht in de relevante steunregelingen van overheden en financiële instellingen. In drie eenvoudige stappen ziet u de financiële toekomst van uw organisatie tijdens de coronacrisis.

Bereken het

coronacalculatorDe coronacalculator zet alle steunmaatregelen eenvoudig op een rij. Als ondernemer krijgt u snel inzicht in welke regelingen op u van toepassing zijn, en een indicatie van tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en belastinguitstel. Veranderingen in de regelgeving worden verwerkt in de calculator. Ook wordt er een indicatie gegeven van de persoonlijke liquiditeitspositie de komende periode, gebaseerd op de eigen bedrijfsgegevens.

Alles staat overzichtelijk in één persoonlijk dashboard. Er is een directe link naar relevante aanvraagformulieren en er wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen.

Meer informatie

Gratis webinar: Blijven ondernemen in tijden van corona

De coronacalculator kwam ook aan bod tijdens het webinar 'Blijven ondernemen in tijden van corona' op 28 april 2020. U kunt het webinar op ieder gewenst moment terugkijken. In een half uur praten experts van ArboNed en MKB-Nederland u bij over hoe u uw mkb-bedrijf en werknemers gezond en vitaal houdt tijdens de coronacrisis. En waar u op moet letten als we langzaam kunnen terugkeren naar de oude situatie.

Terugkijken

Gerelateerde nieuwsberichten