Zijn uw coronaplannen winterproof?

  • Leestijd
    2 minuten
  • 15 september 2020 aangemaakt
  • 29 oktober 2020 bijgewerkt

Het aantal besmettingen loopt op en de winter is in aantocht. Aanleiding voor Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, om vitale sectoren als de politie, zorg en nutsbedrijven op te roepen hun noodplannen te bekijken. Want hoe blijven vitale processen draaien als steeds meer werknemers thuisblijven vanwege een besmetting? "Het is nu wel de tijd om die noodplannen even te checken of ze winterproof zijn, want: winter is coming", zei Bruls. Alles weten over veilig werken in coronatijd? Check onze coronapagina of download het werkgevers- en werknemersadvies.

coronavirus

Volgens Bruls is het nog niet nodig extra coronamaatregelen te nemen in de grote steden, ondanks het oplopende aantal besmettingen. "We zijn wel gealarmeerd, maar het aantal ziekenhuisopnames en met name het aantal ernstig zieken is nog altijd heel erg laag", zei Bruls na overleg van de veiligheidsregio's.

checklist corona

COVID-19 inventarisatie

Werken uw medewerkers ‘coronaproof’? Ga nu aan de slag met onze praktische COVID-19-inventarisatie bij u in het bedrijf, zodat u zeker bent van een gezonde en veilige werkomgeving in de ‘anderhalvemetereconomie’.

Meer informatie

Gerelateerde nieuwsberichten