Coronavirus: aangepaste dienstverlening ArboNed

  • Leestijd
    2 minuten
  • 29 september 2020 aangemaakt
  • 21 oktober 2020 bijgewerkt

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen, voert ArboNed de dienstverlening deels fysiek uit. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen vanuit de overheid en actualiseren wij onze maatregelen regelmatig op basis van de nieuwe inzichten en richtlijnen. Lees hier wat dat voor u en uw werknemers betekent.

dienstverlening corona

Spreekuren van onze professionals

We voeren spreekuren bij voorkeur nog steeds telefonisch of via videobellen uit, tenzij de situatie anders vereist. Afhankelijk van de situatie bespreekt onze professional of een fysieke (vervolg)afspraak onder de geldende voorwaarden wenselijk/mogelijk is.

Keuringen en onderzoeken

De (gezondheids-)onderzoeken zoals Preventief medische onderzoeken (PMO), keuringen, werkplekonderzoeken en Risico-inventarisaties & evaluaties (RI&E) plannen wij in overleg met u als werkgever en uw werknemers in. Arbeidsdeskundige onderzoeken voeren wij zoveel mogelijk telefonisch of via videobellen uit, tenzij u en de arbeidsdeskundige dit niet wenselijk achten.

Trainingen

Voor trainingen geldt dat we daar waar mogelijk vasthouden aan online en/of telefonische bijeenkomsten. Reeds geplande trainingen op locatie van de klant en vanuit onze ArboNedAcademy op locatie van ArboNed worden geannuleerd. Deelnemers ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Verantwoord op afspraak

Komt u naar een van onze vestigingen? Download de flyer met onze veiligheidsvoorschriften of bekijk onderstaande video vóór uw bezoek. Aan alle bezoekers vragen wij zich te registreren bij binnenkomst, een mondkapje te dragen bij verplaatsing door het pand en wanneer je geen anderhalve meter afstand kunt bewaren, en te verklaren dat ze klachtenvrij zijn.

 

Meer informatie?

Hebt u vragen, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed. Meer informatie over het coronavirus en werk vindt u op www.arboned.nl/coronavirus.

COVID-19-inventarisatie

Werken uw medewerkers ‘coronaproof’? Ga nu aan de slag met onze praktische COVID-19-inventarisatie bij u in het bedrijf, zodat u zeker bent van een gezonde en veilige werkomgeving in de ‘anderhalvemetereconomie’.

Gerelateerde nieuwsberichten