Coronavirus: aangepaste dienstverlening ArboNed

  • Leestijd
    2 minuten
  • 15 december 2020 aangemaakt
  • 20 januari 2021 bijgewerkt

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen, voert ArboNed niet alle dienstverlening fysiek uit. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen vanuit de overheid en actualiseren wij onze maatregelen regelmatig op basis van de nieuwe inzichten en richtlijnen. Lees hier wat dat voor u en uw werknemers betekent. 

dienstverlening corona

Spreekuren van onze professionals

We voeren spreekuren bij voorkeur nog steeds telefonisch of via videobellen uit, tenzij de situatie anders vereist. Afhankelijk van de situatie bespreekt onze professional of het wenselijk/mogelijk is een fysieke (vervolg)afspraak in te plannen (onder de geldende voorwaarden).

Keuringen en onderzoeken

  • De (gezondheids-)onderzoeken zoals Preventief medische onderzoeken (PMO) plannen wij in overleg met werkgever en werknemer in. Daarbij voeren we zoveel mogelijk onderzoeken online uit en nemen bij de fysieke handelingen alle nodige voorzorgsmaatregelen in acht. 
  • Ook keuringenfysieke werkplekonderzoeken en Risico-inventarisaties & evaluaties (RI&E) voeren we in overleg met de opdrachtgever uit, rekening houdend met alle geldende richtlijnen en voorzorgsmaatregelen.
  • Arbeidsdeskundige onderzoeken voeren wij zoveel mogelijk telefonisch of via videobellen uit, tenzij de situatie anders vereist.

Wij nemen contact met u op als keuringen en/of onderzoeken worden verzet.

Trainingen.

Voor trainingen geldt dat we daar waar mogelijk vasthouden aan online en/of telefonische bijeenkomsten. Trainingen op locatie van de klant en vanuit onze ArboNed Academy op locatie van ArboNed gaan tot nader order niet door. 

Verantwoord op afspraak

Komt u naar een van onze vestigingen? Download de flyer met onze veiligheidsvoorschriften of bekijk onderstaande video vóór uw bezoek. Aan alle bezoekers vragen wij zich (digitaal) te registreren bij binnenkomst, een mondkapje te dragen bij verplaatsing door het pand en wanneer je geen anderhalve meter afstand kunt bewaren, en te verklaren dat ze klachtenvrij zijn.

 

Meer informatie?

Hebt u vragen, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed. Meer informatie over het coronavirus en werk vindt u op www.arboned.nl/coronavirus.

COVID-19-inventarisatie

Werken uw medewerkers ‘coronaproof’? Ga nu aan de slag met onze praktische COVID-19-inventarisatie bij u in het bedrijf, zodat u zeker bent van een gezonde en veilige werkomgeving in de ‘anderhalvemetereconomie’.

Gerelateerde nieuwsberichten