Coronavirus: aangepaste dienstverlening ArboNed

  • Leestijd
    2 minuten
  • 25 juni 2021 aangemaakt

In verband met de versoepelingen van de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen, voert ArboNed steeds meer dienstverlening weer fysiek uit. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen vanuit de overheid en actualiseren wij onze maatregelen regelmatig op basis van de nieuwe inzichten en richtlijnen. Lees hier wat dat voor u en uw werknemers vanaf 26 juni 2021 betekent. 

dienstverlening corona

Spreekuren van onze professionals

We voeren spreekuren afhankelijk van de situatie telefonisch of via videobellen uit, tenzij de situatie anders vereist. Afhankelijk van de situatie bespreekt onze professional of het wenselijk/mogelijk is een fysieke (vervolg)afspraak in te plannen (onder de geldende voorwaarden).

Keuringen en onderzoeken

De (gezondheids-)onderzoeken zoals Preventief medische onderzoeken (PMO)keuringenfysieke werkplekonderzoeken, arbeidsdeskundige onderzoeken en Risico-inventarisaties & evaluaties (RI&E) plannen wij in overleg met werkgever en werknemer weer zoals gebruikelijk in. Daarbij nemen we bij de fysieke handelingen alle nodige voorzorgsmaatregelen en geldende richtlijnen in acht. 

Trainingen

Ook trainingen op locatie van de klant en vanuit onze ArboNed Academy op locatie van ArboNed worden weer ingepland. Hierbij nemen we ook alle voorzorgsmaatregelen en richtlijnen in acht. In verband met de anderhalve meter maatregel, geldt bij de indeling in groepen afhankelijk van de locatie een maximaal aantal deelnemers. 

Verantwoord op afspraak

Komt u naar een van onze vestigingen? Download de flyer met onze veiligheidsvoorschriften of bekijk onderstaande video vóór uw bezoek. Aan alle bezoekers vragen wij zich (digitaal) te registreren bij binnenkomst, een mondkapje te dragen wanneer je geen anderhalve meter afstand kunt bewaren, en te verklaren dat ze klachtenvrij zijn.

 

Meer informatie?

Hebt u vragen, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed. Meer informatie over het coronavirus en werk vindt u op www.arboned.nl/coronavirus.

COVID-19-inventarisatie

Werken uw medewerkers ‘coronaproof’? Ga nu aan de slag met onze praktische COVID-19-inventarisatie bij u in het bedrijf, zodat u zeker bent van een gezonde en veilige werkomgeving in de ‘anderhalvemetereconomie’.

Gerelateerde nieuwsberichten