Coronavirus: aangepaste dienstverlening ArboNed

  • Leestijd
    2 minuten
  • 25 september 2021 aangemaakt
  • 29 november 2021 bijgewerkt

We volgen alle actuele adviezen en maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Onze dienstverlening blijven we daarom deels telefonisch, online en fysiek aanbieden.

dienstverlening corona

Spreekuren en consulten van onze professionals

Het uitgangspunt van alle spreekuren en consulten is dat ze online of telefonisch plaatsvinden. Als onze professional vindt dat een spreekuur of consult om medische redenen fysiek moet plaatsvinden, kan dat op de locatie die u van ons gewend bent. 

Keuringen en onderzoeken

De (gezondheids-)onderzoeken zoals Preventief medische onderzoeken (PMO)keuringenfysieke werkplekonderzoeken, arbeidsdeskundige onderzoeken en Risico-inventarisaties & evaluaties (RI&E) plannen wij in overleg met werkgever en werknemer zoals gebruikelijk in. Daarbij nemen we bij de fysieke handelingen alle nodige voorzorgsmaatregelen volgende de geldende richtlijnen. 

Trainingen

De trainingen bieden we online aan. Is dat niet mogelijk? Conform de aangescherpte maatregelen verplaatsen we trainingen naar een nader te bepalen moment. 

Checkgesprek

Bij binnenkomst op onze locaties vragen wij bezoekers om via vragenlijst te bevestigen dat zij geen corona-gerelateerde klachten hebben. De coronacheck-app van de overheid gebruiken wij niet.

Mondkapjes en 1,5 meter afstand

We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens het verplaatsen in onze panden is het dragen van een mondkapje verplicht. Daarnaast draagt zowel de klant als onze professional een mondkapje bij de uitvoering van een PMO of keuring.

Meer informatie?

Hebt u vragen, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van ArboNed. Meer informatie over het coronavirus en werk vindt u op www.arboned.nl/coronavirus.

COVID-19-inventarisatie

Werken uw medewerkers ‘coronaproof’? Ga nu aan de slag met onze praktische COVID-19-inventarisatie bij u in het bedrijf, zodat u zeker bent van een gezonde en veilige werkomgeving.

Gerelateerde nieuwsberichten