COVID-19 priority testing: voor snelheid en deskundig advies

  • Leestijd
    2 minuten
  • 08 juli 2020 aangemaakt
  • 20 juli 2020 bijgewerkt

Snel duidelijkheid voor uw werknemer of hij corona (COVID-19) heeft en - naar wens - snel deskundig advies en begeleiding na uitslag test. Dat is COVID-19 priority testing van ArboNed. Bij een COVID-19-besmetting is het voor zowel uw werknemer als uw bedrijf belangrijk dat u snel doorpakt. Dankzij onze prioritybehandeling verliest u geen kostbare tijd en voorkomt u verdere besmetting in uw bedrijf.

Meer informatie en aanvragen

coronatest

Testen op COVID-19: uw opties

Er zijn verschillende manieren om te testen op corona. Zo is er de test waarmee actieve ziekte (COVID-19) kan worden opgespoord op het moment van klachten: de zogenoemde PCR-test. Via de antistoffentest is met name uit te sluiten dat iemand het coronavirus al heeft gehad.

Exclusief voor klanten biedt ArboNed de COVID-19/PCR-test (indien gewenst met reizigersverklaring) en de serologietest. Dat doen we in samenwerking met een door het RIVM erkende externe partij: HetHuisartsLab.

Versneld advies en begeleiding besmette werknemer

De uitslag van de test kan vragen oproepen. Om geen kostbare tijd te verliezen kan uw werknemer dankzij onze prioritybehandeling daarom op aanvraag versneld (zo mogelijk dezelfde dag nog, uiterlijk de volgende dag), terecht voor een telefonisch coronaconsult met onze professional. Deze professional legt uit wat een coronabesmetting betekent, voor werk en privé. Hij neemt de tijd om de werknemer gerust te stellen, te informeren en te adviseren volgens alle wettelijke richtlijnen.

Verspreiding in bedrijf voorkomen

Wordt u, vanwege privacyregels, via uw werknemer of met zijn toestemming door de (bedrijfs)arts op de hoogte gebracht van een positieve testuitslag, dan kunt u als werkgever ook gericht en versneld advies en begeleiding bij ons aanvragen. U  kunt bijvoorbeeld een steekproef laten doen onder uw werknemers (vrijwillige deelname) om uit te zoeken of het virus zich al verder heeft verspreid. Of via een zogenoemde prescreening een groep werknemers in één keer tegelijk testen voorafgaand aan een bijeenkomst. Zo kunt u de verspreiding van het virus snel indammen en verdere schade voorkomen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op deze pagina of neem contact op met uw vaste contactpersoon.

Gerelateerde nieuwsberichten