De Amersfoortse en Nationale Nederlanden brengen gehele keten verzuimbegeleiding in 1 hand

  • Leestijd
    3 minuten
  • 24 september 2019 aangemaakt
  • 25 september 2019 bijgewerkt

Heeft uw klant een verzuimverzekering bij Nationale Nederlanden of De Amersfoortse, dan wordt de verzuimbegeleiding gedurende de verzuimperiode op dit moment (tot 31 december 2019) uitgevoerd door meerdere partijen, in samenwerking met Keerpunt. Vanaf 1 januari 2020 verandert dit en blijft de verzuimbegeleiding in handen van slechts één partij.

Wat betekent dit voor uw klant?
Vanaf januari 2020 moeten nieuwe relaties van Nationale Nederlanden of De Amersfoortse bij het afsluiten van een verzuimverzekering zelf de keuze maken om voor hun verzuimbegeleiding samen te werken met één arbodienstverlener, waaronder ArboNed en ArboDuo. Maar ook voor bestaande klanten van De Amersfoortse en Nationale Nederlanden waarbij de verzekeringspolis prolongeert gaat er wat veranderen. Ook deze klanten gaan, al dan niet op voordracht van de verzekeraar, over naar één arbodienst. De samenwerking met Keerpunt wordt daarmee beëindigd.

De gekozen arbodienst gaat uiteindelijk zelfstandig de gehele keten (12 jaars-dienstverlening) voor de klant uitvoeren. Dat betekent dat de verzuimbegeleiding vanaf de eerste dag van de verzuimmelding tot en met het twaalfde ziektejaar in handen van slechts één partij blijft. Dat voorkomt ingewikkelde communicatiemomenten en overdracht van privacygevoelige informatie tussen partijen.

Voordelen
Kiest uw klant voor ArboNed of ArboDuo (onderdeel van ArboNed en gericht op specifieke branches zoals de bouw en transport) dan profiteren zowel uw klant als u als adviseur, van veel voordelen.

We begrijpen dat een mkb-ondernemer veel andere zaken aan zijn hoofd heeft, daarom ontzorgen wij hem bij alle (preventieve) arbozaken (waaronder de Risico-inventarisatie en –evaluatie/RI&E), zodat hij kan doen waar hij goed in is: ondernemen. Naast gemak, snelheid en deskundige begeleiding, bieden we ook financieel voordeel doordat we de gehele keten in eigen handen houden. Daarbij profiteren onze gezamenlijke klanten van aantrekkelijke kortingen, goede systeemkoppelingen en hogere interventievergoedingen dankzij goede samenwerking met verzuimverzekeraars en brancheorganisaties.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de nieuwe dienstverlening en voordelen van ArboNed? Neem dan contact op met Perry Perdok of Jan Nieuwdorp (zie contactgegevens hieronder).

contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Onze Accountmanagers divisie Verzekerd helpen u graag verder.

Perry Perdok

Perry Perdok
(regio Noord)
030 299 62 99
perry.perdok@arboned.nl

Jan Nieuwdorp

Jan Nieuwdorp
(regio Zuid)
030 299 62 99
jan.nieuwdorp@arboned.nl